MIN NYE BIL!!!!MIN NYE BIL!!!!

– Big happy mama lama! –

MIN NYE BIL!!!!

· AUDI A3 CABRIOLET, S – LINE ·

O M G, started from the bottom now IM here! Haha gud excited!! For litt under en uke siden hentet jeg min splitter nye bil på Albjerk i Drammen! Jeg har ventet spent i mange måneder og endelig var dagen der. Jeg hadde virkelig aldri trodd i mitt liv at dette ville være bilen jeg endte opp med som 19-åring, og fader som jeg har jobbet for det også. Jeg burde være mer stolt av meg selv innimellom enn det jeg faktisk er. Man er veldig flink til å se på alt man ikke får til her i livet, enn de tingene man faktisk klarer. Det er en stor utfordring jeg har i livet mitt. Forstå at nok er nok, og at man kanskje har gjort alt man kan. For det er vel også akkurat det som er det viktigste. Det å gjøre sitt beste på f.eks en prøve på skolen, og mer enn det får man faktisk ikke gjort her i livet..

MIN NYE BIL!!!!

// Started from the bottom now im here! Haha excited!! For just under a week ago I got my brand new car from Albjerk in Drammen! I have waited for many months and finally was the day there. I had really never thought in my life that this would be the car I ended up at age 19, and I have worked for it too. I should be more proud of myself than I actually am. It is very good to look at everything you do not get in life rather than the things you actually can. It is a big challenge I have in my life. Understand that enough is enough and that you might have done everything you could. That is so important. Doing your best on for example a test at school, and more than that, you can´t do //

MIN NYE BIL!!!!

– Rødvin, roser og sløyfe –

MIN NYE BIL!!!!

· ALBJERK BIL DRAMMEN ·

Har rett og slett vært helt fantastiske! Mega god service, hyggelige mennesker og forferdelig gode i det de holder på med. Da jeg kom en tidlig morgen var bilen dekket med en stor rød sløyfe, med en flaske rødvin og fine blomster. Bare det gjorde lille meg rørt som få, haha. Det lille ekstra, det er noe nydelig ved det der. De skal virkelig ha for alt de har styrt og ordnet for meg. Hjulpet meg med valg jeg ikke har hatt PEILING på, og guidet meg til en helt fantastisk bil. Im feelin myself in this caaaar, for å si det sånn. Haha, rett og slett nydelig. Vind i håret, sene sommerkvelder og en automat bil som går som smurt (som pappa ville sagt). Nei, jeg er ikke annet enn super happy! Stor klapp på skulderen Anniken.

Genseren min finner dere HER
Shortsen finner dere HER

MIN NYE BIL!!!!

// When I got the car an early morning it was covered with a big red bow, with a bottle of red wine and nice flowers. The little extra, there is something lovely with that. They really should have one big applause for everything they have managed and arranged for me. Helped me and guided me to an absolutely fantastic car. Im feelin myself in this caaaar, haha. Simply gorgeous. Wind in my hair, late summer evenings and a miniature car that runs like clockwork (as dad would have said it). No, I’m nothing but super happy! Big pat on the shoulder Anniken //

MIN NYE BIL!!!!

12 Responses to MIN NYE BIL!!!!

  1. Et spørsmål: Jeg ser på deg som en veldig åpen og snill person osv, det er det inntrykket jeg får av deg fra bloggen din hvert fall, men så var det en venn av meg som så deg og hun sa at du var skikkelig overlegen… Ser du på deg selv som overlegen? Jeg ble litt overrasket av å høre det, derfor vil jeg høre din mening om det:))

    • Altså, det er vanskelig det der. Jeg føler ikke selv at jeg er overlegen i det hele tatt, men det er jo heller ikke sånn at jeg smiler til alle jeg ikke kjenner. Jeg er som regel veldig i min egen verden, og da er det ikke enkelt og få med seg alt mulig.. Trist at hun syntes det såklart.

  2. Så fint at du som en kjent person fikk god behandlIng! Dessverre har denne butikken hatt dårlig rykte de siste årene pga arrogante småsjefer, men de i første ledd gjør så godt de kan. Kanskje de har fått ny ledelse og bedre service all over, håper det 🙂 Gratulerer med nydelig bil!

Leave a reply