//Annonse
VIDEO: TRULY BLONDE & MY BEACH LOOK

· MY BEACH BLONDE LOOK ·

Husker dere at jeg spilte inn noe i Oslo for en måneds tid siden? Jeg var litt lysere i håret enn jeg er nå, pluss at jeg var en god del kortere også. Jeg spilte nemlig inn mitt bidrag til en Beach Blonde look! Hjemmefarging kan til tider være veldig vanskelig, men denne er veldig enkel og lettvinn å bruke. For å lære litt mer om hjemmefarging, og hvordan dere skal bruke denne saken kan dere gå inn HER ♥

VIDEO: TRULY BLONDE & MY BEACH LOOK

Vi ble også spurt om vi kunne vise to forskjellige antrekk til looken vår, og dere kan vel kanskje tenke dere hva mitt stikkord ble.. BEACH! Festival stilen, rufsete kanter og en god dose saltvann. Jeg kan ikke si at jeg ikke eier en feminin stil i det hele tatt, men den blir godt og blandet isåfall!

· GET THE LOOK ·

I videoen kan dere se to forskjellige antrekk, og begge har jeg valgt ut ifra NAKD.com! Flere av dere har helt sikkert sett meg bable i vei på Snapchat om dette merket og flere ganger vist frem nydelige klær. Skoene jeg bruker i videoen er begge fra Topshop og smykkene er fra forskjellige merker.

// In the video you can see two different outfits, and both are chosen from NAKD.com! Several of you have surely seen me on Snapchat talking about this brand and repeatedly showed some gorgeous clothes. The shoes I use in the video are both from Topshop and jewelery from different brands //

VIDEO: TRULY BLONDE & MY BEACH LOOK

Håper dere får en super fin dag i dag, og at dere likte videoen! Nyt solen! 

VIDEO: TRULY BLONDE & MY BEACH LOOK

4 Responses to VIDEO: TRULY BLONDE & MY BEACH LOOK

  1. Heiii
    Først å fremst må jeg bare si hvor utrolig inspirerende å nydelig du er. Det store høydepunktet i hverdagen er når du legger ut innlegg på bloggen, eller poster et bilde på Instagram eller deler mystory på Snapchat. Du er et så stort forbilde, å håper aldri du glemmer det!
    Jeg har et lite spørsmål, er det trygt å bestille fra NAKD.com? Er det noe tilleggspris på varen en evt bestiller å hvor lang er bestilingstiden?

    • Hei du! Tusen tusen takk, det betyr så mye mer å høre enn du tror. Det er veldig trygt å bestille fra NAKD. Det kan hende det kommer litt toll ved sidna om du handler mye, men det er ikke en stor sum altså:)

  2. Har brent meg på hjemmebleking litt for mange ganger til å tørre å prøve det igjen, haha. Du var veeldig fin da!
    Digget videoen! Hvilken størrelse har du i den oransje kjolen?

Leave a reply