english: my new colleague

Haha, omg vet ikke hvem som ser mest ut som et lite barn, men!! Det er klart for årets julebord, og Joakim har blitt kollegaen min!! Hvor sinnsykt er det. Han har signet med byrået jeg har hatt i hele 6-7 år nå, og endelig er han med på laget!  Joakim har kommet til meg for en liten før kvelden drink! Sååå, mer har jeg ikke å si, lover å legge ut litt bilder av kvelden i morgen <3

// Haha, omg do not know who looks the most like a small child, but !! We are ready for this year’s Christmas table, and Joakim has become my colleague !! How insane is that. He has signed with the agency I have had for a whole 6-7 years now, and finally he is on the team! So today is the day, and Joakim is here for a drink! Sooo I promise to post some pictures of the evening tomorrow <3

3 Responses to MIN NYE KOLLEGA

Leave a reply