Ehh, trenger jeg si noe mer? Haha, herreguuud! Først av alt… jeg tryna så skikkelig på dansegulvet i går, at jeg våknet opp med et blått stort kne av alle mulige ting! MÅ jo skje noe med meg haha, hver eneste gang. Ahhh, la oss bare si at jeg faceplantet så sjukt, og det var ikke akkurat så veldig elegant haha. Ah jeg ler høyt av å tenke på det hele. Rart jeg ikke ble kastet ut, for jeg kan ikke ha sett et gram edru ut.

// Ehh, do I need to say more? First of all … I fell so hard on the the dance floor yesterday, that I woke up with a blue big knee! Must something happen to me every single time I do something? Ahhh, let’s just say that I faceplanted so bad,  and it wasn’t exactly very elegant haha. Ah I laugh out loud thinking about it. Strange that someone didnt throw me out of the place!

Prøvde også hardt å få et kyssebilde med Joakim i går, noe som skulle vise seg at er ganske vanskelig. Han er definitivt 100% gay haha.

//also tried hard to get a kiss picture with Joakim yesterday, which turned out to be quite difficult. He is definitely 100% gay haha.

Og nei mamma, jeg tok faktisk ikke den shotten, tru det eller ei!
// and no mom… I did not drink that shot. 

15 Responses to THE CHRISTMAS PARTY!

  1. Hva slags app eller kamera bruker du for å få disse bildene? Regner med at det ikke er engangs eller filmkamera da det tar litt mer enn en dag å fremkalle de? Veldig fine uansett!

Leave a reply