Herregud. Dette var skikkelig rart.. Jeg har sittet å hentet bilder fra arkivet mitt i flere timer, og tanken på hvor mange bilder jeg har tatt av meg selv til bloggen er helt fjern. Så mye tid, så mye arbeid og så mye energi. Som kun har gått til bloggen min, min blogg! Som jeg har skapt helt selv.. Kanskje fikk jeg til noe jeg også, kanskje. 

Jeg hadde iallefall satt ENORMT stor pris på om dere kunne nominert meg til VIXEN BLOG AWARDS 2013! Som «Dagens beste outfit»
Om dere syns jeg fortjener dette kan dere gjøre det HER 

-A9

51 Responses to Mine beste outfits

 1. Er litt usikker på kor eg skal stemme!, er det der eg skal skrive inn mailen min, og bloggen din?

  For det e jo deg eg skal stemme på såklart! 🙂 Du e Norges beste blogger Anniken:))

 2. Du fortjener å bli årets outfit blogger, men personlig har jeg mest lyst å gi min stemme til deg som årets mest inspirerende blogger. For det er du virkelig! <3

 3. Kjempefine outfits! Men du kunne ikke lagd et lite innlegg om veskene dine? Hvor har du kjøpt chanel vesken din? 🙂

 4. har nominert deg! Håper du svarer på denne kommerntaren fordi det jeg lurer på er hvor det rosa skjørtet i antrekket med paraplyen er fra?? nydelig antrekk!

 5. Helt fantastiske antrekk! Så misunnelig! Såklart stemmer jeg på deg! Og HVOOR er det nydelige røde skjerfet fra??

 6. Bare heilt utruleg nydlige outfits du har! Elske de!!

  Men et spørsmål: kor er mulberry taska di frå? Er heilt forelska! Kor møye kosta den? Kva heiter modellen? Håpe på svar <3

 7. Herregud for en inspirasjon du er! Du virker så ekte. Dette er ikke en typisk «rosa blogg». Du viser alle sider ved livet og ved deg selv. Gleder, sorger, oppturer og nedturer. Blogg Norge trenger flere som deg!

 8. Hvor er de sorte skoene/sandalene fra bilde 16 fra? Det bilde fra Paris hvis jeg ikke tar helt feil? :)DE er utrolig fine!

Leave a reply