Mine destinasjoner i sommer!Amsterdam og Tyskland: Nå på søndag drar jeg til Amsterdam med min kjære Kaja! Endelig kommer hun hjem fra USA og jeg er mer enn klar til å begynne reisen min. Jeg og Kaja skal nemlig ta cruise, og tar med bilen! Derfor hopper vi av i Amsterdam og blir der et par dager. Jeg har hvertfall ikke tenkt å reise derifra før jeg har fått sett Anne Frank sitt hus.. Deretter går turen til Tyskland med bil, og så hjem igjen med cruiset! Jeg gleder meg sånn! Det at jeg og Kaja skal få oppleve dette sammen gjør meg ikke annet enn godt. Det kommer til å bli mye god mat, dype samtaler og sikkert altfor mye vin, om jeg kjenner oss rett.

Mine destinasjoner i sommer!Spania: Dette blir en god familie tur sammen med mamma og pappa. Vi har hus i nærheten av Alicante å tilbringer mye tid der både sommer og vinter. På denne turen skal jeg kun slappe av. Få brukt energien min på kun mamma og pappa (såklart dere også), og meg. Gleder meg til å ligge å sove på stranden med en god bok. Drømme meg litt bort i min egen verden mens jeg hører havet bruse. Det er noe vakkert det.

Mine destinasjoner i sommer!Portugal: På denne reisen skal jeg igjen dra sammen med Lapoint, som ifjor! Vi skal på surfe kurs og oppleve litt forskjellige sider av byen. Skal ihvertfall tilbake på vingården vi var på, for et helt sinnsykt vakkert sted. Det at jeg skal få være så heldig å se disse tingene igjen er helt utrolig. Denne gangen skal jeg også reise med vakre Kaya som blogger hos UB. Tror det blir en heidundranes koselig tur sammen med de andre bloggerne. IM READY!  Vinneren av turen kan dere forresten finne —>HER<—

Mine destinasjoner i sommer!New York: Jeg skal tilbake til byen over alle byer, men denne gangen skal jeg være en hel måned! Jeg skal bo sammen med en annen norsk jente i Brooklyn, helt nede ved vannet (OMG). Litt roligere enn midt i smørja, så det skal bli så godt. Leiligheten er døds fin, og ser smashing ut. Her skal jeg kun nyte, finne meg selv og føle meg litt fortapt. Jeg tror på nettopp det, at man ikke finner seg selv før man har mistet seg helt.

Mine destinasjoner i sommer!Los Angeles: Jeg reiser direkte fra NY og rett til LA! Her skal jeg være i 2 måneder og fortsette med å bli bedre kjent med meg selv. Rett å slett være helt alene. Haha, det kan bli en utfordring i seg selv, men jeg tror jeg skal klare dette. Jeg trenger å forstå at jeg kan klare meg, på egen hånd. Jeg tror jeg kommer til å lære så vanvittig mye om meg selv, og ikke minst andre. Jeg må ut av komfor sonen min, jeg må virkelig ut. Jeg har ikke funnet noe sted å bo enda, så om noen her på bloggen har noe tips, FYR LØS!

Mine destinasjoner i sommer!Kambodsja: Så til landet som står meg nærmest av alt. Kambodsja. Mens jeg bor i LA går turen ned igjen for å spille inn sesong 2 av Sweatshop. Jeg kan ikke tro at det skjer, men det gjør det. Jeg har så blandede følelser til det hele at jeg ikker er sikker på hvordan jeg skal tenke. Jeg gleder meg på den måten at jeg skal se igjen menneskene jeg måtte dra ifra, men det er også samtidig det jeg gruer meg til. Skuffelsen min kommer til å spise meg opp om de ikke engang har fått vite alt vi har prøvd å gjøre for de. All oppmerksomheten og all hetsen vi startet igang. Rett og slett fordi noe gikk inn.. Litt lenger inn en normalt.Mine destinasjoner i sommer!

Og da har vi kommet oss til Desember. Then im going home. 

-A9

25 Responses to Mine destinasjoner i sommer!

 1. Høres ut som om du kommer til å få en drøm av en høst. Hadde jeg hatt samme muligheten skulle jeg gjort akkurat det samme. Du er heldig du, Anniken 🙂 Å dra ut i verden, alene, for å finne seg selv høres ufattelig spennende ut og jeg kan ikke vente med å høre om det. Jeg ønsker deg en forferedelig bra tur og håper at du får mye glede ut av det som er igjen av 2015 🙂

 2. Oakwood apartments (ligger i burbank) er ganske sentralt i Los Angeles! Skal faktisk dit selv og for å finne meg selv haah! Byen er fantastisk.

 3. FOR en tur!! Du kommer til å oppleve så mye fint, og ikke minst: få utrolig mange inntrykk. Det blir nok mange fine stunder. Det er slikt man må ta vare på ♥

 4. Wow! Høres ut som en fantastisk reise og opplevelsesrik tur du skal på! Har troa på at du kommer til å klare deg kjempe bra både i NY og LA. LA er jo en så fantastisk by. Hvis du ikke finner noe sted å bo går det ann å ta kontakt med den norske Sjømannskirken som er der. De vet kanskje om noe eller kan hjelpe deg 🙂

  Lykke til på tur og ikke glem å nyt det og kos deg masse <3

 5. Du burde sjekke ut Airbnb for å finne et sted å bo i LA! Forguuuder den appen/nettsiden, der kan du finne alt fra dyre villaer til kule leiligheter til en billig pris 🙂

 6. Hei! Leste at du ikke hadde funnet et sted å bo i LA enda. Jeg flytter nemlig til LA i september og skal leie en leilighet privat, ettersom jeg skal bo der i 2 år. Hvis du kunne tenkte deg å bo hos meg mens du er på besøk (mot leie) er det bare å ta kontakt. Uansett, lykke til på reisen! 🙂

 7. Åh, slike turer som du har planlagt til NYC og LA er virkelig noe jeg har tenkt på i det siste. Bare dra et sted helt alene og tenke, muligens skrive, bare være meg. Gleder meg så utrolig mye til å lese om din opplevelse av disse turene. Kanskje jeg selv blir inspirert til å kaste meg selv ut i det ukjente en dag, helt naken og hjelpeløs.

  Du er en sann inspirasjon Anniken, ord kan ikke beskrive! Jeg håper du en dag lar fingrene flyte over tastaturet og danne en bok, for jeg lover deg, med hele mitt hjerte, at den boken skal jeg kjøpe og lese og gråte og bli inspirert til å en dag klare å gjøre det samme.

  Og helt til slutt: GOD TUR og kos deg uendelig mye gjennom ditt eventyrlige år

 8. Noen grunn til at du velger LA, fremfor andre byer i USA? feks San Francisco (som er såå mye finere, hihi)

 9. Så fantastisk spennende måneder du har fremfor deg!! :* Gleder meg på dine vegner! Masse lykke til med alt
  Gi en lyd om du trenger selskap i LA, jeg flytter nemlig til Santa Barbara (litt under to timer nord for LA), og ELSKER LA – så kommer definitivt til å ta helgeturer dit mange ganger iløpet av høsten hihi. Så om føler for å ha noen å snakke norsk med i blandt, er det bare til å gi en lyd <3

 10. Du bør kjøpe billetter til anne franks hus på nettet før du reiser, ellers er det tiiiiimesvis med kø!! Fikk aldri sett det fordi jeg ikke visste om dette på forhånd:( Amsterdam er fantastisk!!:) God tur 🙂

 11. Ååh, det høres ut som du har et utrolig innholdsrikt, spennende og ikke minst morsomt år foran deg, og jeg må innrømme at jeg skulle ønske jeg kunne gjøre det samme. Bare stikke av litt for en stund. Los Angeles har jeg aldri vært så der har jeg dessverre ingen tips, men jeg vil gjerne ønske deg masse lykke til dette året! Og du, ikke stress med det å finne deg selv, eller det at du nødvendigvis må komme hjem som et mye klokere eller bedre menneske. Sånne ting kommer når du ikke tenker over det, og ikke minst når du ikke forventer det 🙂 ønsker deg alt godt, og gleder meg til å følge med på bloggen din videre! :))

 12. Høres fantastisk ut! Los Angeles er helt fantastisk. Et sted med veldig mange fine, og ikke minst forskjellige steder. Kom selv nettopp hjem fra noen mnd med reising og avslapping i LA. Men som sagt er det stort med mange steder man helst ikke skal vandre, og enda flere steder man bør oppleve! En ting med LA er at det er vanskelig å komme seg rundt uten bil. Store avstander og lite kollektivt. Santa Monica synes jeg var herlig. På mange måter en «storby» med mye bra shopping og yrende folkeliv, samtidig som det er rett ved havet og fantastiske strender og kafeer. Hollywood og selvfølgelig. Men litt slitsomt i lengden. Vi bodde først i Hollywood i 2 uker, og det var egentlig nok:) Men kos deg masse. Du kommer til å møte masse nye folk, amerikanere er så imøtekomme og hyggelige mennesker.

  Oh, dette ble en lang kommentar. Enjoy!

 13. Anbefaler deg å bestille billetter til Anne Frank gjennom denne siden: https://www.getyourguide.co.uk/ Brukte den selv når jeg var i Amsterdam og de har såkalt «skip the line» billetter, så vi fikk gå rett forbi en 2 timer lang kø. Betalte bare noen få kroner ekstra enn de billettene man får i selve inngangen. Man betaler og bestiller over nett, så møter man opp til et gitt tidspunkt ved Anne Frank statuen, der får man billettene, så går man samlet inn. Utrolig praktisk og deilig å slippe den lange køen, spesielt med tanke på at vi var der i slutten av November, når det var iskaldt.

  Håper du får en kjempefin tur 🙂

 14. Husker du jeg stanset deg på Stylista-festen og sa at jeg synes du ikke var som de andre? Dette beviser akkurat det. «Du kan ikke finne deg selv før du har mistet deg selv helt.» Så brutalt og så sant. Jeg er så ydmyk over å ha møtt deg, og er akkurat der du er nå, og finner reiser og booker de. Jeg elser å reise alene, for ingenting er som å lese en bok, på en café eller i en park, helt alene, i en annen by eller land. Absolutt ingenting slår den følelsen og jeg unner deg den følelsen jeg har inni meg etter disse reisene: sjelero og fred.

  Stor klem til deg.

 15. Fantastisk! Jeg kom hjem fra NYC i går, og lengter alt tilbake. Vi var på Brooklyn Heigths ved sjøen på turen, og om det er i dette området du skal bo, har du et så fint nabolag rundt deg og ikke minst en god utsikt til New York Skyline! Gleder meg til å følge med framover 🙂 Jeg er veldig reiseglad, så det er ingen ting annet jeg liker bedre enn å finne folk som også er glade i å reise og oppdage. God tur, Anniken!

 16. Hei! Kunne du skrevet noe om hvordan du har fått denne muligheten, eventuelt hva man må regne med å betale selv dersom man ønsker å gjøre noe lignende? Personlig har jeg veldig lyst til å gjøre noe lignende, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne!:-) Er det i samarbeid med et byrå, eller har du bare bestilt fly og bosted på egenhånd?

  Masse god tur!!!

  • Hvis du går inn på lapoint.no så står all info der! Det er et byrå som lager et helt opplegg! Litt som EF osv! <3

Leave a reply