– GINA TRICOT HAR SOMMERHJERTET MITT –

Okey, jeg regner med at det ikke bare er meg som higer etter å bytte ut garderoben nå som sommeren kommer. Om ikke finne noen ny plagg jeg kan trikse og matche med til det gamle. Jeg har alltid vært opptatt av å skaffe meg klær jeg kan bruke på flere måter, og sammen med Gina Tricot tenkte jeg å vise dere nettopp dette! Som f.eks denne sommerkjolen med solsikker, kan man fint stappe ned i en høytlivs shorts! For å ikke snakke om når høsten kommer rundt hjørnet kan man bare klippe av skjørtet om man kun vil bruke den som topp! Gina Tricot har nemlig fått inn mange nydelige nyheter i butikk og på nett, og gult er en sentral farge denne sommeren. Helt ok for meg, alltid syntes det har vært en fresh farge når man ellers føler seg litt sommerblek. Har alltid fått for meg at lyse farger, og ikke minst farger generelt er noe jeg bruker om jeg vil ha oppmerksomheten bort fra ansiktet mitt. La oss si.. Om jeg er trøtt en dag, kler jeg meg ekstra fint.

Kjole: HER / Skjerf: HER / Shorts: HER

Gina Tricot har også fått inn fine matchende sett i fine farger med blomster og dere bare må prøve denim denne sommeren. Både shortsene og skjørtet
(spesielt skjørtet, sjekk Instagram: @annijor) er helt amazing. Aldri hatt på meg denim som er så comfy, og sååå stretchy!
I tillegg har de fått inn den kule “sailor hat” som har vært etterspurt her på bloggen leenge! La sommeren komme, I´m ready! 

Gul topp: HER / Gul bukse: HER / Hatt: HER - Gul crop top: HER / Sort shorts: HER

FOTO: Håkon Jørgensen - (@hakonjorgensen)

3 Responses to MINE SOMMER FAVORITTER

Leave a reply