– BYTT UT NOEN FÅ TING I DIN SOMMERUTINE –

FOUNDATION

Når vinteren kommer blir ting lysere, spesielt når snøen begynner for fullt. Når jeg var yngre slet jeg med at jeg alltid så orange ut. Kanskje har jeg lagt dette fra meg i og med at jeg har fått litt bedre info rundt det hele, men jeg har likevel noen få triks! Når det gjelder foundation har jeg snakket varmt om “Giorgio Armani Maestro Fusion” og denne er helt perfekt på høst/vår tider. En annen jeg elsker er “CC Cremé” i Dore fra Erborian. Når vinteren kommer bytter jeg alltid tilbake til min andre elsk her i livet “Lancome Teint Miracle” i fargen 03! Denne er helt perfekt til min hudtone.

SOLPUDDER

Når det gjelder solpudder bruker jeg fortsatt min “Smashbox” i fargen “Deep Matte”. Denne fungerer kanskje nesten best på vinteren i og med at den ikke har noen orange pigmenter i seg at all, men vær litt forsiktig med denne! Jeg elsker skinnben, og kanskje litt for mye.

ANSIKTSMASKER + ANSIKTSKREM

Det er viktig å gi huden massevis av fukt. Jeg elsker Camilla Phil sine ansiktsmasker som du kan kjøpe i egne før øyne, lepper eller hele ansiktet. Nå snakker jeg ikke om den du typ drar av, men alle de andre! Haha, de er helt utrolig gode. Huden gir masse ny glød, masse fukt og ikke minst stoler jeg veldig på denne frøkna når det gjelder hudpleie! Maskene hennes er et must om dere ikke enda har prøvd de! Når det gjelder kremer går jeg til og med til tider så drastisk til tak at jeg bruker A krem som kanskje mange er oppvokst med. Men da er det også viktig at du holder sengen og bruker den om natten. A krem kan få huden til å slutte å puste, og ikke det beste i vinterkulden! Ellers er jeg veldig glad i alt av Argan oljer som jeg kjøper rent og sover med om natten!

VANN & VANN & VANN

Dette punktet er kanskje det viktigste av alle, og det mest kjedelige. Det er så viktig å drikke masse vann. Ikke bare for huden din, men også kroppen din. Ta vare på den for guds skyld, du har dessverre også bare en! Jeg var så utrolig dårlig på dette i mange år, og har funnet ut av det som funker for meg er å ha en vannflaske med tut rundt meg hele tiden. Man merker knapt hvor mye man drikker og jeg fyller på hele dagen!

Ta vare vakre skapninger og prøv med litt søvn nå i vinterhalvåret, slappe av og nyte deg selv litt!

13 Responses to MINE TIPS TIL FRISK VINTERHUD

  1. hei! hva syns du om origins? har lagt merke til at du ikke bruker disse produktene, du som er så opptatt av det friske og naturlige. har i det siste begynt å «falle» for dette merke og blir veldig inspirert av dine tips og meninger!!

  2. Heii! Tenkte å komme med et lite tips. Har blitt veldig glad i alt av naturlig og organisk hudpleie og blir veldig inspirert av det du legger ut her! Men.. mye av det har citrus i seg, noe som tørker ut huden, derfor er det viktig å sjekke ingrediensene for citrus eller feks appelsin etc, «slemme» alkoholer, eller parfyme/fragrance! Veldig viktig da disse gir motsatt effekt og tørker ut! Har funnet mye bra på The body shop, og så har Clinique mye bra!

  3. Hei!
    Jeg bruker A-krem som vanlig hudkrem (både natt og dag) og har gjort dette en stund. Hva mente du med det ovenfor? Er det slik at kremen er såpass fet at huden ikke får puste (da er det jo litt krise at jeg bruker kremen 24/7)? Har du isåfall et godt tips til en god og helst litt fet dagkrem?<3

Leave a reply