38 Responses to SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

 1. Dere er så søte! koselig med videoblogg av dere to sammen <3

  Hva tenker foreldrene dine om at du blogger? i motsetning til om du hadde studert eller noe lignende, synes de du har gjort gode valg sånn sett?

  Har du satt en dato på når boken din kommer ut? Isåfall, når? Hvordan går det med skrivingen?

  Håper du svarer <3

 2. Det gjorde meg SÅ glad å høre hva som gjør deg lykkelig! Og jeg skjønner akkurat hva du mener med at du kjenner det i hele kroppen, den kvikner liksom til av for eksempel å se en nydelig soloppgang!! Har hatt en litt dårlig dag i dag, men da du fortalte om hva som gjorde deg lykkelig KVIKNET jeg til. Virkelig!!

 3. Dere er så utrolig fine og ærlige sammen. Herregud som jeg heier på dere! Det tok meg 10 år å bli så trygg og ærlig. Dere er fantastiske! Hilsen ei på 31

 4. Dere er så fantastisk nydelige sammen! Fine svar og Anniken du må være en av de mest reflekterte menneskene jeg vet om! Du har fascinerende mye bra å si, alt virker så gjennomtenkt og klokt!
  Hadde du holdt foredrag om steiner så hadde du klart å engasjere et helt folk, det er jeg bombesikker på!
  Du må være et veldig bra menneske! Stå på dere to 🙂

 5. Altså her piner man seg gjennom 33 minutter for å få et svar på SITT spørsmål – og så har du altså bare besvart en brøkdel! Og Anders får ikke engang se spørsmålene? Du har jo hoppet galant over flere spørsmål folk har stilt dere begge… og selvfølgelig tok du ingen av spørsmålene vedrørende Anders sin opplevelse av deg når du gikk rundt og klaget over han for alt på bloggerne – og du svarer heller ikke på hva som gikk skeis da dere måtte slå opp. Hvorfor svarer du ikke på dette, liksom? Hva har du å tape på å fortelle hva som ikke funka og hva som gjør at det “plutselig” funker nå?

  • Er ganske sikker på at jeg har lest et innlegg der hun forklarte situasjonen med Anders. Resten vet jeg ikke hvorfor hun ikke har valgt å svare på :/

  • Synd at du piner deg igjennom, da forstår jeg ikke hvorfor du orker å pine deg igjennom:) hoppet over spørsmål vi begge ikke følte for som vi gikk igjennom på forhånd. At jeg snakker mer, jepp. Jeg er nok veldig mye mer vant til dette enn Anders og du vet ingenting om praten før vi starter å filme. Dette er første gang han var med på noe slikt. Vi filmet også mange spørsmål angående vårt forhold og snakket fint om det og hva som skjedde på bloggerne. Men i og med at det ble 33 pinfulle minutter som du referer til, valgte vi begge at det var viktigere å snakke om temaer som depresjon og angst:) håper du fikk svar på det du lurte på.

   • Ser det ut som jeg gjorde det? Hehe, jeg lurer fortsatt fryktelig på hva som drev deg til den oppførselen du hadde mot Anders på TV, og dernest hva som forårsaket bruddet. Hva har liksom forandret seg så mye at det nå tilsynelatende funker?

   • Og en annen ting er å heller SKRIVE noen av svarene, om det er slik at videoer blir så grusomt lange at du må sløyfe spørsmål folk har stilt og som du også egentlig i utgangspunktet ville besvare. Det er råttent mot lesere og få de til å se gjennom en hel video uten å få noe av det de har spurt om besvart.

 6. Hei 🙂 jeg vil bare fortelle at jeg nylig oppdaget deg og at jeg muuligens har pådratt meg ei litta girlcrush. Leser normalt ikke blogger ettersom jeg anser det liite givende, men jeg er altså så inspirert av ærligheten og innsikten din og jeg kjenner meg veldig godt igjen i tankene dine. Du er dødstøff som tør å blottlegge deg selv på denne måten. Jeg tror du er på rette veien i dette raare rare livet og jeg gleder meg til følge deg på den 🙂 btw dødssjalu på kjærligheten mellom dere, den synes godt. Okey, min første kommentar noen sinne er snart over. Håper den gjorde deg glad <3 Og du, øredobb-anhengene fra svensk designer i Danmark, hvor kan jeg kjøpe de?

 7. Sånn det skal være i de fleste tilfeller med eksponeringsterapi, er nettopp hensikten å gå frem på en slik måte du beskriver at du har gjort selv. Man starter med små angstprovokerende situasjoner først, jobber med avslapnings- og pusteteknikker, til personen føler at situasjonen er håndtert. Dette blir gjort flere ganger, og man går ikke videre før klienten er helt trygg på situasjonen og ikke opplever den som triggende lenger. Deretter vil man gå videre til andre situasjoner som oppleves litt mer angstprovokerende enn den første. Forsto det litt som at du har oppfattet det som om psykologen til venninner har oppfordret til å velge den vanskeligste situasjonen for å fremkalle angsten, men det er iallefall ikke slik det skal foregå. Det skal gå gradvis, og man jobber seg opp mot det som anses som den mest triggende situasjonen for pasienten, men det går over lang tid før dette blir tilfellet.

 8. DU ER SÅ FLOTT. Du er så jordnær og reflektert. ALL ære til deg Anniken. Du er helt rå, og det står så stor respekt av alt du gjør, fronter, står for og ikke minst alt du deler med alle andre. Du er rett og slett rå!

 9. Likte videoen skikkelig godt! Synes det er så interessant å høre deres tanker om forskjellige ting. Anders virker som en utrolig fin fyr forresten. Jordnær og reflektert med interessante tanker. Dere passer godt sammen, he’s a keeper haha.

 10. Åh, Anniken! Dere to er helt fantastiske <3 kjenner jeg får motivasjon til å gire opp ett ekstra hakk i alt jeg gjør! Har lenge vært nervøs for å flytte inn med kjæresten min, da vi har hatt perioder med mye småkrangling og usikkerhet- men takket være deg og dere føler jeg at det er helt normalt å ha dårlige dager. Vi også er fryktelig glad i å være i hverandres selskap, og som dere så fint sier- man blir nok litt lei og sliten av å irritere seg over småting. TUSEN TAKK igjen for at du redder dagen(e) min(e) <3 Og JA, det er litt lettere å komme seg igjennom hverdagen når man kan lese bloggen din. TAKK igjen 🙂

 11. Hei! Så bra at du får frem at budskapet i sweatshop ikke er at dere ikke fronter dette tema fordi vi ikke skal kjøpe klær av de. Fordi da mister flere av disse jentene og damene jobbene sine, og må dessverre noen ganger ty til å jobbe som f.eks. prostituert for å få inn pengene de trenger for å overleve. Bjørn dæhli sine klær ble produsert i et slikt land, med dårlige arbeidsforhold for de ansatte og når dette kom frem i media byttet de firma. Dette førte til at mange av de ansatte måtte jobbe som prostituert i stede. Dette er viktig å få frem, siden mange i Norge tenker “Nei, der skal jeg ikke kjøpe klær fordi … ”

  Stå på videre <3

Leave a reply