BEDRE SENT ENN ALDRI

Aloha! Jeg vet ikke helt hvorfor, men Halloween gikk meg helt hus forbi.. Jeg har rett og slett helt glemt å vise dere hva jeg hadde på meg! Nå feiret jeg Halloween to ganger, og den ene gangen var jeg “Gatsby Mari”, og andre gang var jeg… vel.. noen fra den tiden! Jeg har faktisk ikke feiret Halloween ordentlig på mange år, så det var skikkelig gøy å kle seg ut. Hvertfall når alle tar det så blodig seriøst som i år, så sykt gøy! Festen var på Bølgen og Moi, som Alexandra (Joner) arrangerte andre året på rad. Hun, som mange andre var ganske ugjenkjennelig, og kvelden bydde på med dansere, flammer & gaaanske mye alkohol.
Prøvde å samle sammen noen av bildene fra kvelden, så here u go!

...

// Aloha! I don´t quite know why, but I totally forgot to show u guys my Halloween. I’ve just forgotten to show you what I was wearing! Now I celebrated Halloween twice, and the first time I was “Gatsby Mari” and the second time I was … well .. someone from that time! I have not really celebrated Halloween properly for many years, so it was really fun to dress up. Especially when everyone was bloody seriously this year, so fun! The party was at Bølgen and Moi, which Alexandra (Joner) arranged the second year in a row. She, like many others, was quite unrecognizable, and the evening offered a lot of alcohol with dancers and flames. Tried to gather some of the pictures from the evening, so here u go! //

FOTO: Cato Ingebritsen

5 Responses to MITT HALLOWEEN ANTREKK

Leave a reply