MITT HALLOWEEN KOSTYME

Champagne, fulle gater, vodka, levende lys og en crazy stemning. NEW YORK dere! På selveste Halloween. Dere kan tenke dere det mest enorme kaoset noensinne. Project X kanskje? Haha, for et felleskap, for en stemning og for en kveld. Det var like insane som dere kan tenke at det er. Virkelig! Jeg har aldri sett så mange kreative kostymer, og ikke minst glade mennesker. Det var rett og slett helt fantastisk gøy.

MITT HALLOWEEN KOSTYME

VAMPIRE TWINS

Jeg og Kaja bestemte oss for å være vampyrer! Enkelt og greit. Vi dro på butikken i siste liten for å finne noe å bruke, typisk oss. Så vi slang med noen tenner, blod og litt godt humør. Kaja tok på seg brune linser sånn at vi skulle se enda likere ut. Haha, lashes on point Anniken? Kvelden ble sammen med et par andre norske venniner før vi dro videre til et utested. Der var det pyntet opp for å si det mildt! Folk hadde selvlysende hår, crazy masker og insane kostymer. Tror ikke jeg har så mye mer å si enn det? Haha, vi kom oss tilslutt trygt hjem med maten godt plantet i hånden, fikk av oss blodet og la oss for å sove. En sinnsyk kveld jeg sent glemmer!

-A9

5 Responses to MITT HALLOWEEN KOSTYME

  1. Anniken jeg er en ny blogger og sliter utrolig mye med bloggdesign! Kunne du hjulpet meg, om du kjenner noen som kunne laget gratisdesign til meg eller noe? Elsker bloggen og deg like mye!! Hva skulle jeg gjort uten:))

Leave a reply