Uggs metallic moccasine: HER 

Æææ, gjett hva jeg akkurat klikket hjem i dette sekund! Jo, nettopp disse godbitene. Jeg har lenge lett etter ett par Uggs mokkasiner, som jeg kan dytte føttene mine nedi på kjølige høstdager. Så nå som bursdagspengene har inntatt lommeboken er jeg nødt til å kjøpe meg ett par ting. Ikke fordi jeg må bruke opp alle pengene mine med engang.. Eller jo, det er nesten det, for hvis jeg ikke gjør det, blir det bare brukt på mat istede! ♥ Haha! Jeg vil heller ha noe jeg kan holde i hendene mine over lang tid istede for 5 min. Jeg spiser jo noe hele tiden!! Så da var jeg nødt til å kjøpe disse, kostet meg litt over 800 kroner med frakt til Norge.
Såå, nå gleder jeg meg til å få disse i posten!

Nå skal jeg forte meg hjemom før avisen kommer på besøk for ett lite intervju! Vi snakkes! 

-A9

 

16 Responses to Mitt siste ebay kjøp!

  1. Heii Anniken! Ville bare si at jeg leser bloggen din hver eneste dag og synes du virker ut som en super herlig jente! Eeeelsker at du er så «ekte» å faktisk smiler ordentlig på bilder i motsetning til de fleste andre bloggere:) Vil også minne deg på at du må huske på hvor bra du egentlig har det,! Merker i perioder at du er trist og lei deg.. det må du ikke være!! Du har en fantastisk kjæreste, gode venner og ikke minst en super familie som er kjempe glad i deg, noe som er mer en millioner av andre jenter i verden har. Og ikke minst har du et usteende både jeg og tusenvis av andre jenter bare kunne drømt om!

    ( tenkte også jeg skulle stillle deg et lite spørsmål: når du handler på ebay, hvordan har du klart å lage deg en bruker.. man må jo være over 18 år? )

    Stoor stor klem fra Thea!!

  2. Kjempe fine! Hvordan bestiller du ting fra nettet, siden du ikke er 18 liksom? Jeg er 15 og har veldig lyst til å bestille ting fra nettet, men vet ikke hvordan jeg gjør det?

Leave a reply