Øyenskyggeepaletten finner du: HER / Øyenskygge kostene jeg bruker finner du: HER

Som lovt! Her er øyenskyggene jeg brukte på forrige innlegg, og sant skal sies.. Jeg bruker ALDRI øyensminke! Men som dere ser på paletten er akkurat disse tre godt brukt. Synes det er dødsfint med litt kobberfarger på fest, enn den samme kjedelig eyeliner streken eller litt sort øyenskygge på globallinjen. Jeg har iallefall fått en ny favoritt! Den finnes også til blå øyne, men jeg tror paletten jeg bruker her er ganske så brukbar for alle. Jeg har jo brun, grønne øyne så kobber er noe som fremhever mine! Jeg gleder meg veldig til å teste ut flere av disse, og kanskje jeg kan vise dere noen flere looker når jeg får det til! Ellers dro jeg og Mikkel rett fra skolen idag og til ett interjuv for Eikerbladet. Der de skriver om bloggen min, teenageboss, og kjæresten. Blir super spennende å se resultatet!

-A9

23 Responses to Sminken til forrige innlegg!

  1. Herregud, jeg virkelig digger deg 🙂 Du er mitt forbilde! Norges vakreste uten tvil.

    Når kommer forresten videoen med Mikkel?

Leave a reply