annonselenke

MASON PEARSON

Jeg minte meg selv på, her om dagen at jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte meg selv en hårbørste? Jeg vet ikke engang om det er sånne forbruks kjøp vi gjør enda? Jeg har derimot ikke kjøpt en hårbørste på.. herre sikkert 6-7 år? Jeg kjøpte meg mason pearson hårbørste for ganske mange år tilbake fordi jeg rett og slett leste så sinnsykt mange reportasjer om denne hårbørsten. Hvordan den skånsomt tok vare på håret ditt, ikke strippet det for naturlig fett, og at det ikke slet på lengdene. Det beste? At de var håndlaget og gikk i generasjoner fordi de var så robuste. Jeg leste om døtre som husket disse hårbørstene helt tilbake til bestemoren deres. Så, dyrt? Ja, men hvis det varer livet ut? Nei. Hvorfor har jeg to stykker da? Fordi jeg en gang trodde jeg mistet den ene, så jeg kjøpte en til – så fant jeg den andre, og nå har jeg to!

Hairbrush: HERE

I reminded myself the other day that I can’t remember the last time I bought myself a hairbrush? I don’t even know if we still make such consumer purchases? On the other hand, I haven’t bought a hairbrush in.. probably 6-7 years? I bought a mason pearson hairbrush quite a few years ago because I simply read so many reports about it. How it gently cared for your hair, didn’t strip it of natural oils, and that it didn’t strain the lengths. The best? That they were handmade and lasted for generations because they were so robust. I read about daughters who remembered these hairbrushes all the way back to their grandmother. So expensive? Yes, but if it lasts a lifetime? No. Why do I have two then? Because once I thought I lost one, so I bought another one – then I found the other one, and now I have two.

Leave a reply