HI – FI SHINE IN COLOR «OBSESSED» ✨

Dagens mandags tips er lipglossen fra Urban Decay. Denne kom jeg over på flyplassen på vei til Lofoten da jeg fikk for meg at god gammeldags lipgloss er ganske fint. Jeg har ikke brukt det på lenge, og det med «matte» lips var egentlig aldri noe for meg. Jeg liker at leppene er fulle av fukt, uten at de er røde og hovne. Så denne testet jeg ut på hånden da fargen var MYE finere der enn selve forpakningen, der ser den sjokkrosa ut. Men den er egentlig veldig fin og nude på leppene, uten at det blir for mye. Den gjør heller ikke leppene tørre eller «såre» om dere skjønner hva jeg mener.

// Today’s tip is the lip gloss from Urban Decay. I found this at the airport on my way to Lofoten when I got the idea that I missed my old fashioned lip gloss. I have not used gloss for a long time, and the «matte» lips were never my thing. I like that my lips are full of moisture, without being red and swollen. Then I tested it on my hand when the color was MUCH better than the package itself.. //

2 Responses to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

Leave a reply