Reklame: Jobbreise med FOREO
English: my weekend in pictures

DENMARK, SWEDEN & BLOGGERS ON TOUR!

På lørdag kom jeg hjem fra en super fint tur sammen med Foreo, Matilda og Janni! Halve crewet fra Jamaica turen med Nelly var samlet og vi startet dagen på et super fint spa i ystad, helt sør i Sverige. Ansiktsbehandlinger, deilig lunsj og total avslapping. Super deilig å være på en jobbtur som faktisk ikke gikk i et kjør, med fullt av stress. Skulle egentlig blogget om dette på lørdag, men jeg (eller flyplassen) mistet bagasjen min på vei hjem fra Danmark – and guess what… Anniken, så dum som hun er innimellom la pcen sin i kofferten på første gang på kanskje 3 år. Var kofferten der når hun landet, oh hell no. Tenkte det kom til å gå bra med en så liten svipp tur kun i Skandinavia, men borte ble den. Jeg har enda ikke fått tilbake pcen min forresten, så jeg sitter på Cornelia sin pc og håper den kommer innen Onsdag.. og at pcen min fortsatt er der! Well, jeg har laget en vlog av hele helgen jeg gleder meg til å vise dere! Og… jeg har endelig bestemt meg for å vlogge på engelsk. Denne gangen prøvde jeg å snakke på norsk slik at jeg bare kan få de tekstet, men av en eller annen merkelig grunn føles det å sjukt unaturlig for meg. Så da må jeg nesten bare lytte til det og smått bli bedre på engelsk hehe. Nå har jeg akkurat landet i Lofoten for å besøke Cornelia… see ya!

...

// On Saturday I came home from a great nice trip with Foreo, Matilda and Janni! Half of the crew from Jamaica and we started the day at a super nice spa in ystad, south of Sweden. Facials, one delicious lunch and total relaxation. Super nice to be on a job that actually was not so full of stress. Would really blog about this on Saturday, but I (or the airport) lost my luggage on my way home from Denmark – and guess what … Anniken, as stupid as she sometimes is, puts her mac in the suitcase for the first time in maybe 3 years. Was the suitcase there when she landed, oh hell no. I thought it was going to be good with such a short trip only in Scandinavia, but it disappeared. I have not yet got my mac back by the way, so I’m sitting on Cornelia’s and hope it’s coming on Wednesday .. and that my pc is still there! Well, I’ve made a vlog of the whole weekend I’m looking forward to show you! And … I’ve finally decided to vlog in English. This time I tried to speak in Norwegian so I can text it, but for some strange reason it seems to me to be unnatural. Then I can almost just listen to it and get better in English hehe. Now I have just landed in Lofoten to visit Cornelia … see ya! //

Jannis blog: HERE / Matildas blog: HERE

5 Responses to HELGEN I BILDER

Leave a reply