THE BEST UNDERWEAR GIRLS – I PROMISE ?

I dagens mandags tips tenkte jeg å fortelle dere om undertøyet jeg bruker, hehe. Som om det er helt normalt, men hvorfor skulle det ikke vært det. Disse trusene fra Lindex er en liten drøm, for jeg regner med at jeg ikke er den eneste som sliter med dårlig truser. De er fort trange på spesielle plasser, gnager eller blir stygge etter en vask. Vel, jeg tror jeg har funnet løsningen, for disse er helt perfekte! Og for dere som tror at man får sånn skvist rumpe siden de dekker hele stumpen, så nei. De legger seg faktisk som en «hipster» truse om du skjønner hva jeg mener. Utenom å gnage, og uten å lage en ekstra rumpe.
Altså, jeg ribber Lindex hver gang jeg er der, og kommer til slutt bare å ha disse. + at de aldri blir stygge i vask!

// In today’s Monday tip, I wanted to tell you about the underwear I use, hehe. Well, I think I’ve found the solution, because these are perfect! They do not itch, or making an extra butt. So, I rib Lindex every time I’m there, and I want to only have these in the future //

16 Responses to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

  1. Min mamma har brukt disse trusene i alle år, og når jeg endte opp med å ta trusene hennes, måtte jeg inse at de er de beste. Utrolig behagelige, og de i bomull puster godt slik at det ikke blir noen klame hendelser. Digger at «Monday tip» kan være noe så enkelt og hverdagslig som behagelige truser!

  2. De trusene er gull! 😀 Jeg lurer forresten på hvor du har fått tak i det hvite hjertet du la ut på instastory her om dagen, har leita meg gal på nettet nå!

    • Mari: Jeg kjøper disse i en størrelse større enn jeg egentlig bruker. Trenger det forsåvidt ikke, men da kan jeg garantere at de ikke strammer noen plasser, og i tillegg er helt sinnsykt behagelige. De er en drøm

Leave a reply