KAFFEKAPSLER TIL NESPRESSO MASKIN

I dagens mandags tips tenkte jeg å tipse dere om disse kaffe kapslene fra LÒR (?) som jeg selv ble tipset om da jeg fortalte en venninne at jeg ikke likte Nespresso sine kapsler.. Jeg vet ikke hvorfor, men kaffesmaken er alt for bitter for min smak. Jeg liker kaffen min sterk, men rund. Så på jakt etter andre kapsler som likevel kunne brukes i min maskin, ble jeg tipset om disse. Min aller største favoritt er egentlig de gule! Men akkurat nå hadde jeg kun de lilla (gode de også). 

...

// In today’s Monday’s tip, I wanted to tell you about these coffee capsules from LÒR (?) I was told about them when I told a friend that I did not like Nespresso’s capsules .. I do not know why, but the coffee flavor is too bitter for my taste. I like my coffee strong, but round. So I wanted other capsules that could still be used in my machine.. My favorite one is yellow! But right now I only had the purple ones //

7 Responses to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

  1. Jeg har så utrolig lyst på boken din, men ser ut som den er utsolgt absolutt overalt 🙁
    Du vet tilfeldigvis ikke om noen steder som fortsatt har den inne akkurat nå? Jeg klarer faktisk ikke vente, må ha den så fort som mulig haha Takk på forhånd <3

    • alle bokhandel her i området har! (kvadrat-sandnes). Elles anbefaler jeg å bestille gjennom bookis (ny) <3 bestiller masse der! skolebøker feks hvis jeg vil ha noe brukt og billig, eller nytt om det er utsolgt overalt. Ikke rart den er utsolgt as, jeg får min i morra!!! tisser på meg av lykke, HAR VENTET I 2 ÅR!!!! Anniken har teaset FOOR lenge as! hahahah

      • Tusen takk for forslag alle sammen <3 fant den heldigvis på nordli på et kjøpesenter en time unna meg, var den siste dem hadde igjen så var kjapp med å kjøpe den haha, gleder meg så mye til å lese!!

Leave a reply