reklame (?)

Åhh, endelig har sumo gått med på å gi dere gavekort igjen!! Det som er, er at dere kan få 14 dager gratis sumo for å teste ut. Så kan dere si opp abonnementet innen 14 dager slik at dere ikke blir belastet i det hele tatt. Jeg har selv sumo and love it! Elsker å se «skal vi danse» dagen derpå, og ikke minst alle bloggerne episodene når jeg vil. Jeg har blant annet ikke opptaker, så for meg er sumo perfekt. Dette er ikke et betalt innlegg ellernoe som helst slikt, jeg ville bare gi dere dette når jeg først har muligheten!! Så enjoy <3

GRATIS SUMO I 14 DAGER FÅR DU: HER

4 Responses to GRATIS SUMO TIL DERE!!

 1. Hei Anniken.

  Ville bare komme med en kommentar mtp den dårlige anmeldelsen til boken din, så nettopp intervjuet (?) i nrk der du og anmelder (eller skal jeg si «anmelder») diskuterte.

  Jeg leser aldri bøker lenger, når jeg var liten leste jeg hele tiden, til langt ut på natt, men nå blir jeg så fort lei at jeg gir opp etter fire-fem sider. For at jeg skal klare å lese må det være noe som virkelig fenger.

  Din bok leste jeg ut på en dag. Det sier vel kanskje litt. Jeg har følgt deg noen år, men vil ikke si at jeg kjøpte boken bare fordi det er du som kjent blogger som har skrevet den, da ville jeg nok aldri faktisk lest den ut.

  Jeg kjøpte boken din fordi gjennom dine mest sårbare innlegg på bloggen har du nådd ut til meg. Jeg har vært igjennom så mange av de samme tingene som deg, og på en måte så hjelper det litt å vite at man ikke er alene. Jeg var sikker på at jeg kom til å kjenne meg igjen i boken din, og det gjorde jeg.

  Det er så mange som ikke forstår hva kjærlighetssorg, og ikke minst depresjon er, og hva det kan gjøre med en person. Ingen som har vært gjennom disse tingene hadde gitt boken din terningkast 2, bare så det er sagt. Ikke bare er det en god bok, men du er utrolig flink på å ordlegge deg, som er en av grunnene til at din blogg er en av de få jeg faktisk enda leser. Du er god på å sette ord på følelser, det er en skikkelig bra egenskap.

  VG har garantert ringt rundt til navngitte personer i boken din for å få noe å skrive om, det er jo faktisk kun Simen som blir brukt som et argument her, ingen andre. Hadde de ikke snakket med han hadde ikke dette vært et problem. I mine øyne er det heller ikke et problem. Han har gjort det han har gjort, og det må han stå for.

  Takk for denne boken, jeg elsket den.

  Stor og god bjørneklem fra Ida

 2. Jeg hadde aldri hørt om deg før jeg nå begynte 14 dager med gratis TV2 sumo gjennom en annen blogg – det sier mest om hvor mange blogger jeg leser. Men i natt har jeg sett gjennom alle episodene som vi får lov å se til nå, og du fascinerer meg. Jeg så også det som ble lagt ut på NRK i går kveld, og må si at jeg er ganske overraska over at de lar en voksen anmelder sitte og le av deg og det du sier/har skrevet om. I den diskusjonen virket det ikke som om det ble holdt noen rød tråd, det var så mye rot frem og tilbake. Jeg kunne virkelig ønske at personen som anmeldte boka di var en person som kunne lest mellom linjene og forstått hva du skreiv om.
  Mange hjerter til deg <3

Leave a reply