BLACK OAK BY ANNIKEN ENGLUND

Dette er kanskje første gang «mandags tips» har vært en annonse. Men i dag visste jeg faktisk ikke hva jeg skulle skrive om, helt til jeg luktet noe som luktet veldig godt. Og da tenkte jeg, yes. Der har vi det. For det lukter bare så utrolig godt! For dere som ikke fikk det med dere, så lanserte jeg et duftlys rundt Mai i år. Der og da var vel det ikke helt rett tid for å slippe et duftlys, når alle hadde tankene sine på alle mulige andre ting. Ikke minst sommer. Men det gikk skikkelig bra, og vi ble faktisk også helt tomme. Men nååå dere, er de igjen oppe og de gir fortsatt penger til barn som ikke blir inkludert i det sosiale livet. Som bursdager, fester eller bare at foreldre ikke har råd til julegaver til jul. De heter «rett fram opplevelser» og jeg er stolt å kunne si at 20kr av hvert solgte lys går til nettopp de.

Lyset er også laget av 100% soyavoks og lokket brukes til å kvele flammen! Det er nemlig ikke så veldig bra å puste det inn..
Uansett, har dere lyst på et lite lys i høstmørket mens dere leser boken min (hehe).

kan dere kjøpe lyset mitt: HER

// This may be the first time «Monday’s tip» has been an ad. But today I did not really know what to write about until I smelled something that smelled really good. And then I thought yes. There we have it. Because it just smells just amazing! I have some left and I still give money to children who are not included in social life. Like birthdays, parties or just that parents can not afford Christmas presents for Christmas. They are called «rett fram opplevelser» and I’m proud to say that 20 NOK of each sold candle goes to them. The candle is also made of 100% soy wax and the lid is used to swell the flame! And if you want you can get my candle: HERE //

One Response to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

Leave a reply