WASABI & SESAME SPICE

Jeg får vann i munnen bare av tanken. Dette krydderet er hel amazing på asiatiske og ikke asiatiske retter!! Prøv det sammen med rispapir, og wrap sammen noe digg. Som forskjellig grønnsaker som er til overs i kjøleskapet. Bruk krydderet, og lag din egen dip med majones og sriracha! Alt dette smakte jeg første gang hos en venninne, og jeg var helt solgt. Selvom jeg var så sulten at jeg kunne spist hva som helst, hehe. Det er også super digg med soyasaus! Fyll rispapir med agurk, avocado, gulrot, krydder og annet godt du har av rester. Og, hvis du vet hvor denne blir solgt, gi meg en lyd!

...

9 Responses to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

  1. God morgen!
    Så glade vi blir når du liker Wasabi & Sesame krydderet vårt 🙂 Du får kjøpt det hos Coop OBS! og store Coop Mega butikker. Vi har også sendt deg en mail som vi håper faller i smak. Fortsatt strålende fin mandag til deg! Santa Maria Norge

Leave a reply