«Ashtrays and Heartbreaks ft. Miley Cyrus» er bare helt magisk, jeg har iallefall fått helt hekta. Dagen idag har gått tregt, ryddet ut av klesskapet og spist jordbær. Hvor er sola mi? Den nye toppen min er fra Choies som passer like godt med olabukse som med skjørt. Den kan dere finne HER og er forresten på salg!  Har så mange sponsorer akkurat nå at jeg må publisere to innlegg om dagen om jeg skal klare å få vist alt før jeg drar til Spania. Luksusproblem? Japp, innimellom er det er fint å være blogger. Så var det noen som helt sikkert spottet alle klærne jeg la ut på Instagram nå nylig. Idag fikk jeg ryddet meg igjennom hele klesskapet og fant fort ut at det var en god del jeg kunne selge. Hele tre hauger med klær! Haha. Nå skal jeg kunne slappe av resten av dagen, er helt utslitt!

Vinneren av Victoria Secret bikinien er: Anne Lene Framstad / Besøk bloggen hennes her 

//Sponset

-A9

13 Responses to MUSIC

 1. Åh ja, elsker den sangen! Vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt på den… <3

  Elsker bloggen din, du er virkelig en inspirasjon! Elsker deg!

  Klem.

 2. Så fint du selger noen av klærne dine:)) er det mulig og få kjøpe noen av klærne og så sender du dei?? Kunne tenkt meg noe av klærne!;)

 3. Hejsan Anniken,

  Mitt namn är David och jag undrar om du är intresserad av att tjäna lite snabba pengar utan någon arbetsinsats från din sida.

  Det låter kanske för bra för att vara sant men om du skickar ett email till adressen jag uppgav så får du mer information.

  Ser fram emot att höra av dig!

  Med vänliga hälsningar

  David

Leave a reply