Tenkte å fortelle dere litt om en helt ny nettbutikk i Norge kalt Stylepit! Nettbutikken har over 60.000 produkter og 800 varemerker. De selger merker som Converse og Jeffrey Campbell superbilig enn andre steder jeg har vært innom. Så prisene deres er uten tvil utrolig bra. De har også andre merker som Nike, Ralph Lauren, Vera Moda, Only, Vila, Ciate, Vagabond og mange mange fler. Det beste av alt er at det er fri frakt og ingen tollgebyrer!! Kan det bli bedre? Jeg har fått meg en soleklar favoritt. 

Husker jeg fikk denne tilsendt som miniprøve i ett blad, rev ut siden og hang den omtrent opp på rommet. Denne skulle jeg IKKE glemme, lukter helt fantastisk. Sverger på at dette er den beste parfymen jeg har vært borti.
Helt klart noe jeg skal kjøpe meg til høsten kommer!
HUGO BOSS PARFYMEN FINNER DERE HER 

Ønsket meg Dr. Martens sko i alt for lang tid. Denne høsten SKAL jeg ha de og på Stylepit koster de kun 599kr på tilbud!!
DR. MARTENS SKOENE FINNER DERE HER
 

Husker at denne jakken var ganske så populær nå i vår. Jeg fikk aldri skaffet meg en, og syntes ikke de på Zara var så superfine. Men denne fra Modström er bare helt nydelig og utrolig kul!
MODSTRÖM JAKKEN FINNER DERE HER 

Noen som husker Ciate sine neglelakker med perler kalt «Caviar»? Nå har de også kommet med paljetter og en slags sølvpapir/folie neglelakk! Jeg syns dette er superkult og skulle gjerne hatt de alle sammen.
Dette er kun limited edition så fort dere før de blir utsolgt!
«SØLVPAPIR FINNER DU HER, «CAVIAR» FINNER DU HER OG «PALJETTER» FINNER DU HER

Mange har spurt meg om hvilken krølltang jeg har brukt på de siste innleggene mine, here you go! Billig er den også!
«PEARL WAND» KRØLLTANG FINNER DERE HER

-A9 

4 Responses to Stylepit.no

 1. Mange fine ting! 🙂 Hvem vant forresten konkurransen om VS-bikinien, siden det står at den er avsluttet?<3 🙂

 2. Hei Anniken!<3

  Ville bare si at du er et utrolig bra forbilde!:)

  Og jeg er glad for at du ikke er sånn «rosablogger» som TCMN og fler, som har Restylane og silikonpupper så de så vidt ser sine egne føtter!:p

  Så jeg er utrolig glad for at du er den du er<3

 3. hei

  du har en famtastisk bra blogg!:)

  men de doc martens er jo gummistøvler bare såån så du vet! du vet det sikkert men bare sånn lizm:) kjempefint alt!

Leave a reply