MY CRAZY BLACK SHOES MY CRAZY BLACK SHOESMY CRAZY BLACK SHOES

TODAY I`M WEARING :

Jakke – Bodaskins
Topp – One Teaspoon
Veske – Fendi Peekaboo
Ola shorts – Levis
Sko – HER
MY CRAZY BLACK SHOESMY CRAZY BLACK SHOESMY CRAZY BLACK SHOES

– This shoes killed my weekend, awesome –

MY CRAZY BLACK SHOES

· THE BLACK OUTFIT ·

Jeg er helt gal etter disse skoene!! Haha, ønsket meg de såå lenge før jeg bestemte meg for å klikke de hjem. Altså, de går like bra med en hettegenser som de gjør med et skjørt. Jeg synes de bare blir kulere og kulere jo mer avslappet stil jeg har med de. Det er ikke alle sko som killer en oversized hettegenser utenom joggesko. Så når jeg får lov å være casual + høy på en og samme tid er jeg mer enn fornøyd. De er forresten på over halv pris at the moment, så hurry hurry! Ellers bestilte jeg meg nettopp flybilletter til Spania! Mamma og Pappa har vært der en ukes tid allerede, så det er på tide at jeg får litt sol i ansiktet jeg også. Jeg har virkelig jobbet hele sommeren, så nå trenger jeg litt strandliv jeg også. Jeg har også fått med meg fine Cornelia! Hun jeg bodde med i L.A, hvor sykt er det ikke nå at vi skal til Spania sammen? Haha, digger at jeg fant meg en ny venn på en så sær, men jordnær måte. Love it!

Imorgen tenkte jeg forresten å legge ut litt merkeklær, vesker og sko på bloggen! Så det blir førstemann til mølla folkens!
Acne, Louis Vuitton, Jeffrey Campbell, Prada +++

MY CRAZY BLACK SHOES

// I am absolutely crazy about these shoes !! I think they just gets cooler the more relaxed style I have with them. Not all shoes that kills one oversized hoodie beside sneakers. So when I’m allowed to be casual + high at the same time I am more than satisfied. Otherwise, I just ordered some tickets to Spain! Mom and Dad have been there a week already, so it’s time that I get a little sun on my face. I’ve really worked all summer, so now I need a little sun in my face. //

MY CRAZY BLACK SHOES

3 Responses to MY CRAZY BLACK SHOES

  1. Evig freshe sko!! Digger bloggen din og det mennesket du virker å være.
    Ta gjerne en titt på siden min:

    karoline-haugeland.squarespace.com

  2. Hei! Har skjønt at du benytter Olympus sitt PEN kamera – er det 45mm som er brukt her? Du er flink til å ta bilder Anniken 🙂

Leave a reply