SES SNART SPANIA!

SES SNART SPANIA!

SES SNART SPANIA!

· SEE YOU SOON ALICANTE ·

Ah, den nye 17mm objektivet mitt fra Olympus er helt fantastisk! Det er super lyssterkt og tar døds fine bilder nå på sene sommerkvelder. De blir skarpe selvom det er utrolig mørkt, og det er noe jeg har lett etter lenge! Denne finner dere forresten HER! Så etter mye jobbing hele sommeren tenkte jeg å ta meg en ferie på 3 dager. Haha, må le av meg selv. Hvem drar til Spania for å være der 3 dager, jo jeg. Mamma og pappa er allerede i huset vårt i Alicante, så det blir å besøke de! Jeg fikk også med meg Cornelia på tur – hun jeg bodde hos i L.A. Så, jeg skal prøve så godt jeg kan å ta fin fine bilder til dere der nede, samtidig som jeg skal prøve å ta meg ei litta ferie! Gleder meg til å få sol på de sprekk ferdige kvisene mine så de kanskje tørker ut.. HAHA den var god Anniken. Vel, vi snakkes i Spania! ♥

SES SNART SPANIA!

// After working all summer I thought to take a vacation of 3 days. Haha, have to laugh at myself. Who goes to Spain to be there three days, I. Mom and dad are already in our holiday house in Alicante! I also got Cornelia with me – she I stayed with in L.A. So, I will try as best I can to take some nice nice pictures down there, while I’ll try to relax a bit! Can not wait to get sun on my bursting spots so they may dry out .. HAHA it was good Anniken. Well, we talk in Spain //

SES SNART SPANIA!

17 Responses to SES SNART SPANIA!

 1. Haha! Gjør samme greiene med Spania i tre dager konstant om dagen ? Forskjellen er bare at jeg jobber som flyvertinne og bruker fridagene mine der ! Days well spent 😀 Kos deg masse og god tur, fina 🙂

 2. Idag gikk jeg rett inn på Mac og kjøpte cherish leppestiften etter at du skrev om den. Prøvde den nettopp på, utrolig fin!!
  Kos deg i Spania

 3. Ja det var på nære nippen ikke ble noe av . Du ass . Nødpass er bra !!! ?
  Gleder oss til noen få dager med dere 🙂 god tur ❤️

 4. Hei Anniken! Jeg vurderer å kjøpe en av Cara Delevingne veskene til Mulberry, og så at du har den i den mellomste størrelsen. Jeg har lyst til å bruke den som skolesekk, og lurer derfor på om den rommer plass til pc/mac og eventuelt noen skolebøker? Eller passer den best som fritidsveske?

  Håper du får en fin tur til Spania! <3

  • Altså, har du en macbook pro, så vil den passe. Men da har du ikke plass til noe annet. Har du en liten mac går det nok bra! Men jeg ville nok hatt den største om du tenker den som skoleveske! <3

 5. Wææ jeg har også feriehus i Alicante! Eller Torrevieja da. Var der nettopp, perf vær og sol <3 kos deg masse!

Leave a reply