Jeg våknet. Som alltid, forstod nå hvor teit det var å si. At jeg våknet. Vel, for å være helt korrekt så våkner jeg mye. Hele tiden, hele natten. Det kan man bli gal av, jeg tror jeg må google om man kan bli gal av det. Jeg har mine nedturer når det gjelder søvn, enten er full on søvnparalyser 2 uker på rad, eller så er det ingenting. Ingenting i det hele tatt. Det er slik jeg vil ha det, for mine drømmer er ikke det jeg ble lært til at drømmer er. Mine er så groteske at jeg ikke tør å prate om de høyt. Når jeg våkner om natten er jeg til og med redd meg selv, og det er slitsomt. Som sagt, man kan bli gal av sånt. Jeg tror det. Hvis man ikke er det fra før, kan man bli galere da?

// I woke up. As always, now understood how stupid it was to say. That I woke up. Well, to be perfectly correct, I wake up a lot. All the time, all night. You can go crazy, I think I have to google if you can go crazy if you wake up all the time. I have my downturns when it comes to sleep, either full on sleep paralysis in 2 weeks in a row, or there is nothing. Nothing at all. That’s the way I want it, because my dreams are not what I was taught it to be. Mine are so grotesque that I dare not talk about them out loud. When I wake up at night, I’m even scared of myself, and it’s tiring. That said, you can go crazy over that. I think so. If you are not already, can you go more crazy then?

Så ja, jeg våknet. Dro å trente, løp en tur, den samme runden jeg tar nesten hver eneste dag. Denne gangen glemte jeg telefonen og tenkte faktisk at dette er dagen jeg blir kidnappet og drept. Så hadde hun ikke med seg telefonen, klassisk, eller? Så dro jeg hjem. Spilte piano, pakket julegaver uten julestemning og svarte på alt for mange mailer. Hadde en piano time, og så på forskjellige cover til pocket versjonen av boken min.. Jeg klarer ikke bestemme meg angående farge. Tror jeg vil ha hvit, men det lages tydeligvis ikke så mye hvite bøker. De blir skitne tydeligvis, men jeg tror ikke jeg synes det gjør noe.

//So yes, I woke up. Went to excerise, the same round I take almost every single day. This time I forgot  my phone and actually thought that this is the day I will be kidnapped and killed. So she did not bring her phone, classic, or? Then I went home. Played the piano, packed Christmas presents without a Christmas mood and answered too many emails. Had a piano lesson, and looked at different covers for the pocket version of my book .. I can not decide on color. I think I want white, but obviously not so many white books are made. They’re getting dirty obviously, but I do not think I care.

Så kjøpte jeg vin. Masse vin. Fikk skryt på polet, noe jeg med stolthet har sagt til ca 6 personer i dag. Så her er de. Champagne til høyre, rødt, hvitt og orange. Smakt 2 av 4 fra før. Hehe. Sånn hvis du tilfeldigvis lurte.

//So I bought wine. Lots of wine. When I was paying the guy told me I did a great job, something I have proudly said to about 6 people today. So here they are. Champagne on the right, red, white and orange. Tasted 2 of 4 before. Hehe. if you happened to be wondering.

Så hadde jeg et møte, før jeg måtte løpe hjem for å rekke skincare party med Dermalogica, som jeg selv hostet! Noe som var fantastisk gøy!! Skal dele mer av det asap.

// Then I had a meeting, before I had to run home to have a skincare party with Dermalogica, which I hosted myself! Something that was fantastic fun !! Will share more of it asap.

og nå har jeg spist middag, og skal snart sove og lese og ha flere mareritt om ting jeg ikke tør å prate om.

// and now I have eaten dinner, and will soon sleep and read and have more nightmares about things I dare not talk about.

6 Responses to MY DAY TODAY

Leave a reply