His dark materials: Denne har jeg sett første sesong av, og er helt besatt. Den er basert på «the golden compass» en film jeg så for mange mange år siden (egentlig en bok) og husker at jeg ble så veldig lei meg over at det ikke kom en nummer to.. men HBO tok saken og lagde serie!
// I have seen the first season of this, and am completely obsessed. It’s based on «the golden compass» a movie I saw many many years ago (actually a book) and I remember being so upset that there was no number two .. but HBO made the series!

A teacher: Denne har jeg akkurat begynt på! Kort fortalt en lærinne som forelsker seg i eleven sin, og hvordan det moralsk sett er helt feil. Hun er tillegg forlovet og gutten er mindreårig. Sinnsykt spennende og veldig interessant!
// This one I have just started on! Short story, a teacher who falls in love with her student, and how it is morally completely wrong. She is also engaged and the boy is a minor. Insanely exciting and very interesting!

Bjørnstad: En svensk serie jeg trodde bare handlet om… hockey? Ble tilslutt fortalt at jeg måtte se serien, og den handler tydeligvis ikke bare om hockey. En jente blir voldtatt, og gutten nekter. Noe som gjør at alt bare rabler sammen.
// A Swedish series I thought was just about … hockey? I was finally told that I had to watch the series, and it’s obviously not just about hockey. A girl is raped, and the boy refuses. Which makes everything go wrong.

The undoing: Faaantastisk! Den er så spennende at jeg dør. Eliten i New York klarer å blande seg inn i et mord, og alle nekter for å ha noe med det å gjøre. HVIS du ser denne nå.. hvem tror du er morderen?
// love this!! It’s so exciting I’m dying. The elite in New York manages to get involved in a murder, and everyone refuses to have anything to do with it. If you see this now .. who do you think is the killer?

Murder on middle beach: En sønn som har laget en dokumentarserie om moren sin, som ble drept og noe som fortsatt er et mysterium. Han finner ut at det ikke er så enkelt og at det hele er et stort puslespill med masse masse hemmeligheter.
// A son who has made a documentary series about his mother, who was killed and something that is still a mystery. He finds out that it is not that simple and that the whole thing is a big puzzle with lots and lots of secrets.

The third day: Denne er ikke for sarte sjeler! Men siiinnnsykt spennende!! Har snakket litt om denne før, og den er ganske skummel.. synes jeg, men den er likevel veldig bra laget og stedet det er filmet på finnes faktisk!
// This is not for the faint of heart! But very exciting !! Have talked a bit about this before, and it is quite scary .. I think, but it is still very well made and the place it was filmed actually exists!

5 Responses to NEW HBO SERIES I WATCH

  1. Takk for tips! Sett den siste serien du skriver om, og det var veldig beskrivende! Det første jeg tenker var at denne her er ikke for alle nei, og det neste var at den var såå skummel. Og har dette det meste av grøss og lite biter på etterhvert, men denne er det bare no ekkelt over.
    Ha en fin helg videre<3

  2. Jeg tror det er faren! Som regel venter man på en syk plot-twist, og forventer derfor ikke at den som først ble skyldig faktisk er skyldig. Tipper det er en twist på selve plot-twisten, og at det faktisk er Jonathan Sachs som har drept elskerinnen!

Leave a reply