R E C I P E:

1/2 skvist sitron / 1/2 squeezed lemon
ca 4 spiseskjeer eplecider eddikk / 4 tablespoons with applecider vinegar
honning hvis man ønsker / use honey if you want!
varmt vann / warm water

Dette er min absolutte elexir som jeg har anbefalt så mange opp igjennom årene. Hvis jeg er flink til å drikke dette – blir jeg ikke syk, og har jeg blitt syk, hjelper det meg å bli fortere frisk. Eplecider eddik er antiinflammatorisk og hindrer inflammasjon. Det er også godt for fordøyelsen og sies også å gi renere hud. Man skal dog ikke drikke dette hver dag – med mindre du føler deg dårlig. (etter min anbefaling). Det smaker heller ikke så godt første gangen, og heller ikke andre – men jeg har drukket det i så mange år at nå synes jeg det er godt! River litt i sjela.
Derfor lønner det seg å bruke litt honning om du synes det er helt grusomt! Ingefær kan så klart også tilsettes.

// This is my absolute elexir that I have recommended so many over the years. If I’m good at drinking this – I don’t get sick, and if I get sick, it helps me recover faster. Apple cider vinegar is anti-inflammatory and prevents inflammation. It is also good for digestion and is also said to provide cleaner skin. However, you should not drink this every day – unless you feel bad. (according to my recommendation). It doesn’t taste so good the first time, nor does it taste better the next day – but I’ve been drinking it for so many years that now I think it’s good! Therefore, it is smart to use some honey if you think it is absolutely awful
– Ginger can of course also be added //

 

3 Responses to MY ELEXIR BOOST RECIPE

    • hvis man er syk, opptil flere ganger! ved symptomer kanskje en gang om dagen, og om ikke.. vel ikke mer enn kanskje 3-4 ganger i uken om man faktisk vil ha en immun boost! for mye kan gi sopp i magen !! (har jeg hørt)

Leave a reply