I går så vi forresten «når du minst venter det» på netflix, elsker denne filmen!
// Yesterday we watched the movie «something gotta give» on netflix, love this movie!

Jeg fikk ikke blogget i går da jeg rett og slett hadde en trillion ting å gjøre for jeg dro tilbake til Oslo. Jeg har vært i karantene i 14 dager, og før det var jeg 14 dager i Madeira, så jeg og Anders hadde faktisk ikke sett hverandre på en måned. Det hadde vi dog godt av, hehe. Det føles fint å være hjemme igjen selvom jeg savner mamma og pappa allerede. Jeg savner deg faktisk skikkelig, og det var så fint å være hjemme. Håper jeg får komme tilbake til påske, det gjør jeg virkelig. Anyways, jeg og Anders skal holde oss inne fremover, men!! Jeg skal lage en vlog, samt skal vi pusse opp litt i leiligheten !!

//I didn’t get the chance to blog yesterday when I just had a trillion things to do before I left my family home. I have been in quarantine for 14 days, and before that I was 14 days in Madeira, so Anders and I had not actually seen each other in a month. However, thats just healty I guess, hehe. It feels good to be home again even though I miss mom and dad already. I really miss them a lot, and it was so nice to be home. Hope I get back to Easter, I really do. Anyways, Anders and I will stay in the apartment, but !! I’m going to make a vlog, and we’re going to renovate the apartment a bit!

One Response to HOME, AVEC TOI

Leave a reply