Jeg har aldri vært så veldig glad i alt som faktisk er ekstremt sunt, og selleri er noe jeg har klart å lære meg å like med årene rett og slett. Men, selleri har masse masse antioksidanter, c vitamin og skal være antiflammatorisk! Så bra for deg, med andre ord. Jeg liker å ha litt forskjellige juicer om morningen som ikke tar så veldig mye tid, som en gingershot! Pleier også å lage en liten batch slik at jeg har i kjøleskapet! Enkelt og greit!

// I have never been so fond of everything that is actually extremely healthy, and celery is something I have managed to learn to like over the years. However, celery has lots and lots of antioxidants, vitamin C and is anti-inflammatory! So good for you, in other words. I like to have different juices in the morning that do not take as much time, as a gingershot! Also tend to make a small batch so I have in the fridge! Easy!

RECIPE:

En pakke selleri / Celery
1 hel sitron / one lemon
2 gule epler / 2 apples

Jeg tester også ut denne om dagen! Jeg er ikke så fan av masse rare greier alle skal putte i seg hele tiden, men jeg bestilte denne her hjem for ikke så lenge siden etter at jeg leste så veldig mye bra om GLOW. Jeg tar en skje hver morgen i et glass med juice, noe som ikke smaker sånn veldig herlig, men jeg dytter det i meg likevel! Denne kjøpte jeg: HER

// I´m also testing this out! I’m not a fan of lots of weird stuff everyone has to put in their bodies all the time, but I ordered this one not so long ago after I read so much good about GLOW. I take a spoon every morning in a glass of juice, which does not taste very delicious, but I drink it anyway. It`s supposed to help with the digestion and give ur skin a real glow.

7 Responses to MY GREEN JUICE RECIPE

  1. men hva blander du som væske med ingrediensene? Vann? Juice? Eller blir det bare så flytende av å skvise matvarene sammen? 🙂
    Vurderer å bli vegetarianer eller hva det enn heter (føler det er så mange forskjellige typer), men reagerer på så utrolig mat og får kviser i hele trynet av omtrent ingenting 🙁

Leave a reply