reklame – gifted

B L A N K E T
O B S E S S I O N

Hvor fint er ikke dette? Jeg har siklet på dette teppet fra Phil Strehl i en god stund nå og endelig er det mitt! Et varmt ullpledd som blir perfekt utover vinteren! Det kommer i flere farger, og størrelser og alle teppene er laget i Spania! Gleder meg sånn til å dra opp alt jeg har av juggel og drit av gulldill som jeg skal putte masse stearinlys i hehe. Jeg er ikke noe glad i kunstig lys og liker aller best å kun ha stearinlys om vinteren.. åh, jeg gleder meg faktisk litt til å våkne når det er bekmørkt ute, og jeg vet at når jeg gjør det kommer jeg til å hate det.

// How nice is this? I’ve been drooling on this rug from Phil Strehl for a while now and finally it’s mine! A warm wool blanket that will be perfect over the winter! It comes in several colors, and sizes and all rugs are made in Spain! Can’t wait to pull up all I have of juggle and shit of gold stuff that I will put lots of candles in hehe. I’m not fond of artificial light and prefer to have only candles in the winter .. oh, I’m actually looking forward to wake up and it´s totally dark outside, and I know that when I do I’m going to hate it haha.

Phil Strehl rug: HERE

Sånn her går det forresten med plantene mine!! Så deilig å slippe å måtte tenke på vanning osv, de er et lite økosystem for seg selv og innimellom «regner» det litt! Begge er kjøpt på Milla på aker brygge <3

// This is how it goes with my plants by the way !! So nice to not have to think about watering etc, they are a small ecosystems and they take care for themselves and sometimes it «rains» a bit! Both were bought at Milla on aker brygge <3

2 Responses to READY FOR AUTUMN NIGHTS

Leave a reply