MY COSY GUEST ROOM

Når jeg flyttet inn i leiligheten var det viktig for meg å ha et rom der jeg kunne lese, skrive, male.. Men også oppholde familie eller flere venner om gangen på besøk. Når jeg bodde med Anders ble det naturlig å skaffe seg en ekstra seng, så ikke venninner skulle måtte sove på sofaen. Sengen er rett og slett helt nydelig, sammen med konsollbordet og stolen. Maleriene mine er beskjedne, ikke spesielt kompliserte, men det er noe med det å sette seg ned og få roen av tegning. Jeg har aldri vært spesielt god på slike ting, skrive, male og tegne. Kunst og håndtverk var ikke min sterke side, jeg likte heller at noen skapte ideene mine. Noe jeg håper jeg kan leve av i eldre tid. Kunstutstillinger med levende mennesker fra ideer jeg har hatt siden jeg var liten. Ting som bare dukket opp, og ting jeg en dag vil realisere. Uansett, dette vakre lille rommet ser ikke slik ut lenger, det er nå noen som har flyttet inn. Så for alle dere som har sendt meg mail og jeg ikke har svart? Er nettopp fordi jeg allerede har funnet noen som kunne flytte inn på kort tid! 

Konsollbord: HER / Stol: HER / Seng: HER / Paper Bag: HER / Prints: HER / Afrikansk bilde: HER 

14 Responses to MY HIDDEN ROOM

  1. De to bildene du har malt på hylla er det vakreste jeg noensinne har sett. Jeg er rett og slett målløs. Elsker disse maleriene…

Leave a reply