En natt i Drammen, en løpetur hjemme og en kjøretur tilbake til Oslo. Alt før 12:00. Jeg fant frem den sorte jakken min, den nye. Været ute lot meg ta på meg noe varmere, noe mer dekkende rundt den følsomme huden. Skjørtet under lot nok luft trekke til uten at det ble for kaldt. Jakken er fra den nye kolleksjonen til Malene Birger, beltet også. Helt nydelige begge to. Beltet har jeg allerede brukt til en god del, wrappet det rundt forskjellige kjoler, jakker og topper. Nydelig liten detalj til ellers simple plagg. Jeg kan ikke huske sist jeg brukte høst skoene mine heller. Jeg og en venninne dro innom et par butikker, tok både bussen og trikken mens vi suste rundt i Oslos gater. Endte etterhvert på Fru Hagen, med en fyldig løksuppe og et stort glass med rødvin. Smaken det gir på tungen gjør meg varm helt ned til tærne, nam. Finnes ikke noe bedre på regnfylte dager. Nå er jeg tilbake i sofaen, utslitt men energifull. Satte på den samme filmen igjen, «Cleveland Abduction». Enda en venninne måtte få se den fantastiske filmen. Kanskje det blir et glass vin til, så frem til sengen. 

TODAY I´M WEARING:

Jakke: Malene Birger / Belte: Malene Birger / Sko: Louis Vuitton / Veske: Fendi / Skjørt: Vero Moda

19 Responses to MY NEW BLACK JACKET

 1. ANNIKEN du er så herlig! Husker ikke hvor jeg leste det, men om du ønsker selskap i Oslo eller bare vil møte nye folk – så er jeg i området! ?

  Hilsen Oda

 2. ANNIKEN du er så herlig!! Husker ikke hvor jeg leste det, men om du ønsker selskap i Oslo eller bare vil møte nye mennesker – så er jeg i området! ?

  Oda

 3. ANNIKEN! Du er så herlig <3

  Husker ikke hvor jeg leste det, men om du ønsker å møte nye mennesker i Oslo – så er jeg i området! Fint å se at du oppdaterer bloggen igjen.

  Hilsen Oda

 4. Er så godt å a deg tilbake<3 Du er den venninna jeg trenger å snakke med hver dag, og jeg savnet de sånn da du var vekke! Masse kjærlighet<3

 5. Hei hei.
  Ville bare gi deg ett lite tips. Du kjenner sikkert til mye av dette fra før av,men når kroppen er i ubalanse i form av angst, er det lurt å ikke drikke koffein og alkohol. Slik stumuli setter igang en hel prosess i kroppen som kan bidra til at balansen blir opprettholdt eller større. Mennesker med hormonubalanser må ofte holde seg unna slik stimuli for det har så mye å si! Ha en fin dag videre:)

 6. Hvordan orker du å se den filmen så mange ganger? Satte den på, men måtte skru av på rundt 50 min. Sann og viktig historie, ja, men for en grusom film? Kanskje jeg gikk glipp av det som var bra med den siden jeg ikke orket å se hele.

  • Vet ikke, er ganske herdet da jeg er oppvokst med å se slike filmer. Det gikk kun i sanne historier da jeg var liten

Leave a reply