reklame

Æææ, endelig! For fire år siden var jeg i samme bygg å leaset min første Audi, det var da en A3 cab S line, og vi skulle få veldig mange fine år sammen. Det innlegget kan dere se HER. Der startet et samarbeid med Albjerk bil i Drammen, og de har vært de mest fantastiske menneskene på lenge. Jeg har ikke kjørt noe annet enn Audi siden, og når jeg har vært på langturer har de alltid stilt opp. Gjennom Europa, og endeløse veier her i Norge. Jeg vet ikke helt hva som gjør Audi så bra for meg, men jeg bare elsker utseende på bilene, samt alt inni. De er ekstremt behagelig å kjøre, og slik som med en god hest, føler jeg at jeg har full kontroll på alt som skjer. Rygge? Null stress, kjenner bilen inn og ut. Det er jo slik det skal være. Jeg ga fra meg A3 fordi jeg rett og slett ble gal av Oslo og parkering. Men nå har jeg tatt til fornuft og søkt om beboer parkering.

// finally! Four years ago I was leasing my first Audi in the same building, it was then an A3 cab S line, and we were going to have a lot of great years together. You can see that post HERE. There, a collaboration with Albjerk car started in Drammen, and they have been the most amazing people in a long time. I haven’t driven anything other than Audi ever since, and when I’ve been on long trips they’ve always been there. Through Europe, and endless roads here in Norway. I don’t quite know what makes Audi so good for me, but I just love the look of the cars as well as everything inside. They are extremely comfortable to ride, and as with a good horse, I feel I have complete control over everything that happens. Zero stress, know the car inside and out. That’s the way it should be. I gave up my A3 because I was just crazy about Oslo and parking. But now I have made sense and applied for resident parking.

For det var noen som sa til meg her om dagen at fisking var deres terapi slik som meditasjon for andre. Da tenkte jeg.. hmm.. hva er min? Og ja, det kom fortere ut av munnen min før jeg i det hele tatt rakk å tenke over det, så svarte jeg “å kjøre bil”. Da tømmer jeg hodet for tanker.

// Because there was someone telling me this day that fishing was their therapy, like meditation for others. Then I thought .. hmm .. what’s mine? And yes, it came out of my mouth faster before I even thought about it, so I replied “to drive a car”. Then I clear my mind of thoughts.

Leave a reply