15:45

Bustete bryn, solkyssede kinn og små tørre lepper. Jeg setter meg inn i bilen, tar ned taket og slurper i meg det siste av iskremen med karamell og melkesjokolade. Ringene glittrer forsiktig i det solen treffer krystallene på lillefingeren min, mens håret blir dratt med av vinden. Solbrillene klarer så vidt å skygge for den stekende solen, og køen har allerede dannet seg bortover horisonten. Det er pappas bursdag i dag, jeg må hente de før middagen i Drammen sentrum. Den lange køen hjemover gir meg ikke annet en klamme lår og svette armhuler. Det å kjøre cab blir plutselig ikke så lurt når tiden står stille. Håret legger seg flatt ned langs pannen, og solen pirker deg forsiktig på en ellers ubehagelig måte. D-vitamin, du manglet jo litt D-vitamin. Et par Lana låter spiller mens tiden går sagte fremover. Jeg begynte svakt å tenke på alle psykopater som kanskje sitter i en bil. Hva om noen bråbremset med vilje og jeg fikk skylden? Hver gang jeg kjører bil utgjør jeg en ny tanke på hvordan andre mennesker ter seg. Ikke vet jeg hvorfor, hodet løper noen ganger raskere enn jeg gjør.
Lang historie kort, jeg var fremme på minuttet. 15:45 og jeg fikk sagt gratulerer med dagen, pappa.

Kjole: HER / Sko: Hermés / Veske: Fendi / Solbriller: Komono

12 Responses to MY NEW DRESS

  1. Er disse bildene tatt med Olympus? Og bruker du evt noen spesielle innstillinger? 🙂
    Du er så vakker!

Leave a reply