THOSE RAINY DAYS

I dag våknet jeg til vinduet som hadde blåst opp. Regnet hadde inntatt vinduskarmen, og blomstene hadde fått seg en dusj. Jeg frøs, men la meg bare dypere inn i dynen. Et par mareritt i natt, ikke at jeg husker stort i det jeg våkner. Men jeg stusser like mye over det hver eneste gang. Er det fantasien vår som definerer hvor heavy det er, eller er det likt for de aller fleste. Mine kan jeg stusse på, jeg vet ikke engang hvor jeg har enkelte ting fra, som de aller fleste. Jeg var også hos legen min i dag. Jeg har ventet en stund på svar fra blodprøvene jeg tok for et par uker siden. Jeg ville vite hvordan kroppen min taklet å ikke spise kjøtt, og prøvene var mer enn bra. Noe jern mangel, men det har jeg alltid hatt. Alt ellers var tipp topp. Jeg var nesten litt overrasket, selvom jeg har hørt at det ikke skal slå ut noe negativt. Man blir jo så skeptisk selv, redd for at man gjør noe galt med skallet sitt. Jeg gjør definitivt ikke det, og i det jeg gikk ut sa legen at det å spise kjøtt er forsåvidt mer helseskadelig enn å la være. Jeg ga han et lite takk, før jeg raste ut i regnet. Kø på vei hjem, en Lana Del Rey sang etter den andre. Pappa har bursdag i morgen, så det er bare å pakke inn gaver, og kofferten. Jeg skal nemlig på tur nummer to sammen med Coca Cola, til varme Ibiza. 

Jakke og bukse: Samsøe & samsøe / Belte: Cala & Jade

14 Responses to SVAR PÅ BLODPRØVENE

 1. Jeg blir så inspirert av deg!

  Du er veldig flink til å skildre stemning – nesten så jeg føler den regntunge dagen selv. Fortsett med å skrive fra hjertet. Jeg gleder meg til å lese boka di.

 2. Du er SÅ fin. Jeg må bare fortelle deg hvor utrolig vakker du er. Og blant en verden av bloggere, er du en som tydelig vet masse om mote. Du kler deg voksent, og rocker statementklær uten å prøve hardt, noe du virkelig kler. Du minner meg mer om en dansk blogger enn en norsk, og det er et kompliment. Keep it going.

 3. Du trenger ikke og bekymre deg, b12 og d-vitamin er viktig og fylle på! Anbefaler deg å spise grønne blader som spinat, grønnkål i en smoothie f eks med noe som har høyt innhold av c-vitamin som f eks appelsin, grapefrukt, paprika, da vil kroppen kunne ta opp jern lettere 🙂 Også kan det være lurt og spise 1-2 paranøtter daglig for selen !

 4. Du er så utrolig flink til å skrive. Den inspirasjonen du gir meg får meg til å ville sette meg ned å skrive å få ut alle følelsene jeg har inno dette vraket av en kropp. Tusen takk, du er fantastisk!❤❤

 5. Hei!
  Jeg har det samme kameraet som du har men jeg får ikke den kvaliteten du får til med uskarp bakgrunn og klare detaljer foran, hvordan stiller du inn kameraet for at det skal skje?

 6. Hei! Vil bare tipse deg om en bok jeg tror du vil like, og det er Karl Ove Knausgård sin debutroman «Ute av verden». Vet at mange er skeptisk til han, men det skal ikke stikkes under en stol at han er regnet som en av nåtidens største forfattere:) Og etter å ha lest den skjønner jeg hvorfor! Jeg har lest mange av bøkene du tipser om, så tror vi har relativt lik smak. Denne er litt mer heavy i selve språket kanskje, man må holde tunga litt rett i munn noen ganger da han(hovedpersonen) ofte går inn i lange og intrikate tankespinn. Men for deg som skriver bok tror jeg den vil være veldig interessant å lese nettopp på grunn av stilen og språket, jeg syns både ordforrådet og min skrivestil utviklet seg et hakk videre etter å ha lest den boka 🙂

 7. Hei Anniken! Morsomt du skriver det om at kjøtt er helseskadelig, for jeg klappet akkurat igjen pc’n etter å ha sett «What the health» på Netflix. De snakker om nettopp dette og var utrolig bra ? Håper du har en herlig dag!

 8. Hei Anniken! Morsomt du skriver det om at kjøtt er helseskadelig, for jeg klappet akkurat igjen pc’n etter å ha sett «What the health» på Netflix. De snakker om nettopp dette og var utrolig bra. Håper du har en herlig dag!

 9. Supert å høre at blodprøvene var tipp topp! Jeg er selv veganer og tar å sjekker verdiene en gang i året og mine resultater har alltid vært kjempebra! 😀

 10. Hei Anniken!
  Det er enda godt å høre at det finnes et par leger i dette langstrakte landet som vet at kjøttet ikke er bra for oss! Og supert at du som har en så stor stemme innformerer om det. De færreste vet jo dette, i og med at de fleste av oss har blitt opplært gjennom tradisjon til å tro at «vi mennesker trenger kjøtt»…
  Jeg er selv veganer, og ble bare ENDA mer sikker på livsstilsvalget mitt etter å ha sett What the Health på Netflix. Anbefaler den på det sterkeste. Utrolig mye oppsiktsvekkende fakta som virkelig får en til å ville endre om kostholdet sitt. 😀

Leave a reply