✨MY NEW VELOUR DREAM..

S O F A

Ahhh, ahha. Jeg vil bare gråte av dette synet. Hvor fin er ikke denne sofaen fra Milla Boutiqe på Aker brygge? Merket er Saba Italia, og er en modul dun sofa i lysegrå velour. Jeg kan med andre ord mikse og trikse den rundt som jeg vil, og føler nå at jeg egentlig ikke hadde trengt å kjøpe en seng. Fint mtp gjester, for jeg kommer til å sove mye i denne drømmen. Leiligheten kommer til å bli ferdig i helgen og jeg klarer ikke vente!! Gleder meg sånn til å vise dere hvordan alt har blitt, og tenkte å lage en video til dere (om det går) i og med at leiligheten er knøttliten hehe. Perfekt liten bule for meg. Herregud, det føles ikke helt som et hjem enda, i og med at jeg ikke har tingene mine der.  Oog, jeg vet mange av dere lurer på både det ene og det andre fra turen jeg gjorde i Europa.
Det kommer en podcast om dette nå på søndag, så hold ut! 

. . .

// Ahhh, ahha. How nice is not this sofa from Milla Boutiqe? The brand is Saba Italia, and is a pixel sofa in light gray velor. In other words, I can mix and change it to the look I want, and feel now that I had not really had to buy a bed. Nice with guests, because I’m going to sleep a lot in this dream. The apartment is going to be finished this weekend and I can not wait !! I’m looking forward to show you how everything is, and thought to make a video for you (if it works) because the apartment is tiny hehe. A perfect cave for me. But, it does not feel like a home yet, because I do not have my stuff there. And, I know many of you wondering about my trip in Europe. There’s a podcast about this now on Sunday, promise! //

4 Responses to MY NEW SOFA!

  1. Kjempefin! Jeg holder selv på å pusse opp min første leilighet i disse dager, sååå gøy! Fullt kjør dagen lang, men utrolig morsomt når det er ens eget prosjekt! 😀 <3

Leave a reply