...

Kjøpte denne på Tise for en ukes tid siden, og ahhh endelig. Ønsket meg denne siden jeg så den komme smått tilbake i motebildet. Husker denne så godt, og en liten bortgjemt skatt er nå tilbake. Men det å finne en i sort, med sølv hardware var ikke bare bare, og når denne glimtet til på Tise klarte jeg ikke la være. Det får være en liten vintage gave til meg selv denne sommeren, og etter oppussing av leilighet. HEHE, la oss bare si at jeg må leve på grøt og vann en liten stund. Nå er det nok, nok og nok! La oss heller krysse fingrene for at dette blir en bra høst, med alle de 100 prosjektene jeg jobber med. Det kommer ikke til å bli noe annet enn en veldig spennende høst, det kan jeg love dere! Og gjett hva!! Om 2 uker skal jeg shoote klessmerket mitt!!!! Ææææææ! ✨

  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

// Bought this one on Tise a week ago, and ahhh finally. Wanted this purse since I saw it was coming back! But finding one in black, with silver hardware was not so easy, and when I found this on Tise, I just had to buy it. It may be a small vintage gift to myself this summer, and after the renovation of the apartment. HEHE, let’s just say I have to live on porridge and water for a little while. Now it is enough, enough and enough! Let’s cross our fingers to make this a great fall, with all the 100 projects I’m working on. It will not be anything but a very exciting fall, I can promise you that! And guess what !! In 2 weeks I’ll shoot my clothing line !!! //

6 Responses to NEW IN – DIOR SADDLE BAG

  1. Har du fått med deg at Aiayu har åpnet en egen butikk nederst i bogstadveien? Det er et merke jeg tror treffer deg midt i hjertet! Det er så bærekraftig og bra som det omtrent kan bli, og ikke minst brukes kun de fiiineste materialene! Les mer på nettsiden deres, og ta en tur til butikken!

  2. Er på jakt etter en ny dyne, og din så ekstremt digg ut! Hahah, kan jeg spør hvor den er fra???❤️

Leave a reply