Okei, dette er kanskje en av de beste oppskriftene mine på lenge! Denne ble til da jeg så salma lakseburgere på tilbud på Meny, og tenkte at det var lenge siden jeg hadde spist. Ved siden av lå det 2pk burger brød fra bakerhuset, som virkelig er de beste burgerbrødene! 2 minutter i ovnen og du får de skikkelig crispy. Når jeg kom hjem fant jeg egentlig kun frem litt av hvert av det jeg fant i kjøleskapet og resultatet ble veldig bra. Har laget denne burgeren hvertfall 4-5 ganger etter at jeg lagde den første gang! Selvom du kanskje ikke synes alle ingrediensene høres helt fornuftig ut, så anbefaler jeg deg virkelig til å prøve! Det er blandingen som gjør denne så veldig god.

// Okay, this might be one of my best recipes in a long time! I love fish, but fish burger has not been a favorite of mine. Until I got some salmon patties on sale.. When I got home I just had to figure out what we already had in the fridge. I have made this burger at least 4-5 times since I made it the first time! While you may not find all the ingredients reasonable, I really recommend you to try! It is the mixture that makes this one so very good.  

R E C I P E

Salma lakseburger - salmon patties
Eldorado cheddar ost - cheddar cheese
Hjertesalat - salad
Agurk - cucumber
Løk - onion
Sennep - mustard
BBQ saus - bbq sauce
Avocado og kikert pålegget til mills - Avocado
Burger brød fra Bakerhuset - burger bread

Leave a reply