Husker dere at jeg kjøpte denne på Milla for et halvt års tid siden? Hehe, vel, nå er den tilbake i leiligheten. Men denne gangen på badet! Jeg brukte den i gangen sist, og etter at den ble litt møkkete bestemte jeg meg for å ta den i vaskemaskinen. La oss bare si at det ikke var en god ide.. katten så ikke ut etterpå haha. Milla fikk de endelig inn igjen denne uken, og da bestemte jeg meg for å plassere denne på badet denne gangen.

// Do you remember that I bought this at Milla six months ago? Hehe, well, now it’s back in the apartment. But this time in the bathroom! I used it in the hallway last time, and after it got a little muddy I decided to take it in the washing machine. Let’s just say it wasn’t a good idea .. the cat didn’t look afterwards haha. Milla finally got them back this week, and then I decided to put this in the bathroom this time.

3 Responses to SOMETHING NEW IN MY BATHROOM

Leave a reply