reklame

8 Responses to MY WARDROBE PART 2 (VIDEO)

 1. Hei Anniken! Lurer på om Bottega Veneta beltet sitter godt på eller om det er vanskelig å få «festet»? Faller det lett ned? Lurer også på om det kommer i fler størrelser, eller er det onesize? Gleder meg til å se fler outfits med det på!!

  • Heii<3 Det er helt enkelt å feste, men jeg har lengde large (fordi jeg liker at det er en lang rems som henger ned) så jeg knyter det. Da går det helt fint. Jeg kan bruke det på jeans også, og da får jeg festet det om jeg vil. personlig liker jeg at man knyter det. selve buckle (spennen) er i tre størrelser, s, m og l. Derfor er det sykt viktig å vite forskjellen på dette og på lengden, for jeg fikk spennen i large flere ganger før jeg forsto at det er forskjell på lengde og selve spenne! Så hvis du vil ha akkurat min, så er det vanlig buckle, det ser du på bildene OG SÅ velger du lengden (jeg har L) <3

   • Tusen takk for svar! Ahaaaa det forklarer så mye haha! Hvilken størrelse vil det si at du har på selve spennen når det er vanlig buckle? Er det S eller M? Var virkelig ikke lett å forstå når jeg søkte på nett, godt å høre det ikke bare er meg, tusen takk for hjelp!! <3

    • haha, det skjønner jeg! haha NÅ ble jeg faktisk usikker selv, men det er IKKE large buckle, lurer på om de bare har to størrelser på selve den.. ganske sikker på at det da er den andre størrelsen. hvis du finner produkt bilder av folk med det på ser du forskjellen, på net a porter og lignende! Eller!! kjøp det på balenciaga i Oslo om du bor i nærheten, de kan også bestille. det gjorde jeg! <3

 2. Så fine kombinasjoner! Er alltid så interessant og inspirerende meed dine videoer, du er den eneste bloggeren jeg følger, du sprer så my positiv energi ved måten du har roen og engasjerer deg i videoene, håper du lager flere snart! Den diorhatten var helt nydelig på deg, håper du blir mer komfortabel med den, den satt<3

Leave a reply