reklame – inneholder reklamelenke

W H I T E

Hvis dere husker hvordan soverommet mitt så ut før, så hadde jeg beige sengegavl da det var det som fulgte med sengen! Men jeg fikk for meg at jeg ville ha soverommet helt hvitt, og fant lin trekk på ellos! Helt genialt om man vil skifte litt på sengene sine. Tror denne egentlig er til en 160 seng, men passet også fint på 140! De har også et trekk i beige om man vil gjøre en omvendt endring.. uansett helt genialt.

// If you remember what my bedroom looked like before, I had this beige headbord. But I figured I’d have the bedroom completely white, and found linen covers on ellos! Quite brilliant if you want to change up a bit. Think this one really is for a 160 bed, but also fit nicely at 140! They also have a beige one if you want to make some other changes <3

Linen cover: HERE

2 Responses to NEW IN: LINEN COVER

Leave a reply