Når fremtiden handler om pizzaNår fremtiden handler om pizzaNår fremtiden handler om pizza
Å lite visste han at jeg skulle ta bilde av hans pizza. Den han svettet for å lage, i en varme på 34 grader. En helt normal pizza som gikk rett inn i ovnen før han snudde seg for å lage en ny. Det er hans rutine, det er hans jobb, og lite visste han at jeg skulle ta bilde av hans pizza. For sånt tenker jeg på. Sånt spiser opp hjernen min like mye som jeg spiser opp en pizza. Jeg synes sånne ting er rart. Litt som når du ser på et menneske som går forbi deg på gaten. Du ser kanskje kun i et halvt sekund, men likevel har du klart å finne ut av en hel ting. Man tenker «åh, sånn er hun». Du har i løpet av få sekunder funnet ut om hun har barn, kanskje har hun kranglet med kjæresten eller kanskje hun er en singel og en flyvende påfugl. For i løpet av et par sekunder har du klart å forstå en hel situasjon rundt deg i det du tar opp glasset med iskald cola på en resturant. Hvor rart? For de personene du akkurat har glodd ihjel intenst et par sekunder gjør nok akkurat det samme med deg, og det er en ting du ikke tenker over. Å sånn holder vi på. Alle sammen.

En rar tanke, et rart sinn. Nå skal jeg spise opp pizzaen min. 

-A9

18 Responses to Når fremtiden handler om pizza

  1. Hei søte:) lurte på hvor det hvite vanlige dekslet du hadde på iPhone for en stund siden, hvor er det kjøpt?:)))

  2. Amen!
    Elsker å lese bloggen din, fordi du er ikke som alle andre bloggere, du viser verden med andre ord, med tanker som igjen setter i gang andre sine tanker.

  3. Hei vakre deg! Bare lurte på om du kunne fortelle historien om tattoveringen din under foten? 🙂

  4. Heisann! Jeg bare ELSKER bloggen din.. Har fulgt deg i et år tror jeg, og jeg har ikke «ikke likt» noen av innlegga dine, du tenker ikke bare med hodet, men også med hjertet! Jeg elsker det! Jeg elsker de små «dikta» som du noen ganger setter inn, de gir på en måte ett ekstra smil om munnen! Du er ikke bare en «vanlig» blogger, eller det er kanskje akkurat det du er, men du tørr å vise det på en andre måter en mange andre bloggere gjør! Livet ditt er ikke bare en dans på roser, som mange andre bloggere prøver å få oss til å tro. Alt i alt så prøver jeg å si «fortsett med å blogge, fortsett med å blogge sånn du gjør nå, det er det jeg liker»! Mange klemmer fra meeg!?

Leave a reply