Jeg er i Spania!Jeg er i Spania!Jeg er i Spania!Skjorte: Pull&Bear / Shorts: Brandy Melville / Veske: Marlene Birger / Solbriller: RaybanJeg er i Spania!Eller, det vet dere kanskje allerede. Jeg er litt treg om dagen, og skal ikke legge under bordet at jeg har kost meg litt uten alt av teknologi. Jeg har vært flink til å legge fra meg mobilen og pc, bare for å være tilstede. Jeg skal være her med mamma og pappa i akkurat en uke, så det skal bli godt å kun slappe av. Er alltid uvant å få en av de til å stå som fotograf for bloggen de neste dagene, men det går. I går daffet vi alle tre på stranda. Jeg skal ikke klage på pigmentene mine, for jeg har blitt sort på 2 dager. Er alltid så rart å se skillen sin, hvor hvit man egentlig har vært (haha, oh my). Så litt brunfarge, sol, saltvann og varme late dager skal ikke tas for gitt.

-A9

13 Responses to Jeg er i Spania!

  1. Åh, som jeg elsker bloggen din!<3 Liksom alt er på plass, perfekte bilder, deg selv og alt mulig egentlig!<3 Forresten så digger jeg Antrekket ditt, Anniken!<3 #yougogirl

  2. Så herlig! Selv gleder jeg meg masse til to uker i Kreta med to av venninnene mine! Kos deg masse og nyt late dager med sol og varme 🙂

  3. Så fin!! Kan du lage et innlegg snart om følser igjen? De innleggene dine er så sykt bra, og har hjulpet meg masse! Stor inspirasjon

Leave a reply