Fikk denne i posten her om dagen, fortsatt syk er jeg å. Enda mer gammelmanns stemme en før.. Denne jakken synes jeg er drit kul! Blir sikkert fin til sommeren med en shorts. Flagget skal jeg få noen til å sy på bedre.. satt ikke så godt. Det er en ekte Guess jakke, men har blitt gjort om til vintage, som å sette på et flagg og nagler!

..HEFRA..

enjoyy

-A9

7 Responses to New American Jacket

  1. så stilig den var 😀

    Kan du gjøre meg en tjeneste? 🙂 1881 holder på men en konkurranse hvor man kan få sin største drøm oppfylt. Kan du stemme på min drøm, slik at jeg kan få oppfylt mitt ønske? Det er bare å trykke på linken under. Trykker du på stem kommer det anatgelig opp at du må logge deg inn på facebook, da logger du bare inn, godtar å trykker på stem knappen 🙂

    https://www.1881.no/drommer/profil/monika-overas-nilsen

Leave a reply