Hehe, kan noen gi meg 1 meters avstands regel med meg og bankkortet mitt? Karantene kanskje? Vel…. Jeg har hatt lyst på dette belte leeenge (det er det jeg sier hver eneste gang). Men jeg mener det. Jeg hadde egentlig tenkt til å kjøpe dette vintage, men jeg fant rett og slett ingen som solgte 24mm bredde, og det var det jeg ville ha.. Dette kommer til å bli såå fint sammen med oversized jeans, store sorte gensere osv. Altså, ikke noe posh stemning her i det hele tatt hehe. Klarte heller nesten ikke bestemme meg om jeg ville ha brunt eller taupe, som jeg endte med…

// Hehe, can someone give me a 1 meter distance rule with me and my bank card? Quarantine perhaps? Well …. I have been craving this belt for a long time (that’s what I say every single time). But I mean it. I was actually going to buy this vintage, but I simply did not find anyone who sold 24mm, and that was what I wanted .. This is going to be so nice with oversized jeans, big black sweaters, etc. So, no posh mood here at all hehe. Also almost could not decide if I wanted brown or taupe, which I ended up with …

Leave a reply