Jeg kan ofte synes at salater kan være litt kjedelige, og det er ikke mange næringsrike toppinger som er veganske. Men denne oppskriften plukket jeg opp i Mia sin nye bok «mer enn mett« som er en bok stappfull av veganske retter! Hun har også bloggen sin som har mye som frister, og oppskriften er opprinnelig derifra (HER). Denne bruker jeg også forresten som topping på pastaer! Helt nydelig.
// I can often find that salads can be a bit boring, and not many nutritious toppings are vegan. But I picked up this recipe in Mia’s new book which is a norwegian book full of vegan dishes! She also has her blog which has a lot of temptations, and the recipe is originally from there. By the way, I also use this as a topping on pastas! Absolutely delicious.
RECIPE:
2dl usaltede cashew nøtter / 2dl unsalted cashew nuts 2ss næringsgjær, jeg bruker denne HER, kjøpes på helsekost) / 2 tablespoons with nutritional yeast 1ts salt / 1 teaspoon salt 1 ts hvitløkspulver / 1 teaspoon garlic powder
bland alt sammen i en blender! / mix it in a blender
Ja, denne er digg på alt mulig rart – alt fra salater, til grillmat, til gryteretter! 😀 <3
https://siljealice.com