«This was not magic. Magic is what people invent because reality is awful. This was money, brute force, and excel sheets.»

Limetown er en serie jeg kom over etter jeg så en anmeldelse på VG, spoiler – den gjorde meg sur. Så jeg bestemte meg for å se den likevel, og hey! Jeg så hele serien på en og samme kveld (trist jeg vet but what to do) og jeg likte den veldig godt! Nå skal det sies at jeg digger Jessica Biel, og spesielt etter sesong 1 av SINNER på netflix, altså amazing. Likte du den? Da liker du denne, og da er det vel ikke så mye mer å si! En hel by forsvinner sporløst, uten et eneste lite hårstrå og Jessica, vil hvite hvorfor og hva som skjedde. Ute på Tv2 SUMO!

//Limetown is a series I came across after I read about it in a norwegian newspaper, spoiler – it made me angry. So I decided to watch it anyway, and hey! I watched the whole series in one night (sad I know but what to do) and I enjoyed it very much! Now it should be said that I love Jessica Biel, and especially after season 1 of SINNER on netflix, so amazing. Did you like it? Then you like this, and then there is probably not much more to say! An entire city disappears without a trace, without a single hair and Jessica wants to know why and what happened.

2 Responses to NEW TV SERIES TIP

Leave a reply