“at den som taler stygt om andre i ditt nærvær, snakker stygt om deg i ditt fravær”
// that anyone who speaks badly about others in your presence speaks badly about you in your absence //

6 Responses to NOE Å HUSKE PÅ

  1. Kommentar angående Zara.

    Hei. For litt siden stilte jeg deg et spørsmål angående HM og Zara. Jeg tenker det er et realt spørsmål som hadde vært fint å få svar på 🙂 Hva gjør Zara til en bedre butikk å handle i enn HM? Zaras arbeidere i Bangladesh har det minst like jævlig som de som jobber for HM.

    • Hei 🙂 De siste 4 årene har Zara flyttet store deler av sin produksjon til Europa, og ut av Asia. De bruker også store ressurser på resirkulerte materialer, og nye innoative som f eks Lyocell, som du kan lese om her–> https://www.grontskift.no/materialer/lyocell-tencel/ Så klart gjør alle klesbransjer noe fært, og klessindustiren i seg selv kan føles helt umulig. Men det handler om å gjøre mer enn man kanskje bruker. Jeg har valgt å kjempe mot H&M da de virkelig ikke gir seg. Det finnes ikke en klesskjede på denne jorda som har og får mer pepper enn de. Likevel bare seiler de videre. Helt grusomt. Zara for meg da blir automatisk et litt bedre valg, og jeg liker å se på utviklingen.

  2. Hei Anniken, jeg vil bare si TAKK for at du setter ord på alle de vonde følelsene i boken din. På en rar men god måte får du oss til å føle at vi ikke er alene. <3

Leave a reply