inneholder annonselenker

Det er ikke ofte jeg kjøper undertøy, og enda mindre en bh. I flere år eide jeg faktisk ikke en. Det er ikke det at jeg ikke synes det er fint, jeg bare.. Synes det er unødvendig, og ikke minst ubehagelig. Det siste året har dog formene begynt å dukke opp, og mammas ord var kanskje sanne. 20 årene skjer det noe med kroppen. Det er ikke det at jeg har blitt “tykkere“, men jeg har fått hofter. Noe som gjorde at jeg også har gått opp flere størrelser i bukser. Det gjør meg ingenting, har alltid ønsket det slik. Jeg kjøpte dette undertøyet fra Gooseyberry da jeg selv blir påvirket av Instagram, haha. Mye fint, men veldig dyrt. Dere finner settet mitt: HER. Men, det finnes så mye fine billige alternativer, så fant noen på veien.

// I don´t buy underwear, and for several years I actually didn’t own a single bra. It’s not that I don’t think it’s nice, I just .. Seems so unnecessary, and not least uncomfortable. The last year, however, my body started to change, and mum’s words about the 20s were perhaps true. It’s not that I’ve become “thicker,” but I’ve got hips now. Something that also made me go up several sizes in pants. Im not bothered at all, always wanted it that way. I bought this underwear from Gooseyberry because I got influenced by Instagram, haha. So pretty, but very expensive.. But, there are so many nice cheap options, so found someone here:

annonselenker
Black top: HERE / Black shorts: HERE 
Body: HERE / Black bra: HERE / Black highwaist: HERE 
White bra: HERE / White highwaist: HERE

3 Responses to PRETTY LINGERIE

  1. Scarlet fra my muse er og helt likt, trodde det var scarlet.. helt til jeg oppdaget at scarlet kun er å få i svart eller hvit.

Leave a reply